خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

قلم قرمز شفر روی نام بازیکن خارجی

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | دوشنبه، 24 دی 1397 - 11:15
سرمربی تیم فوتبال استقلال قید جذب هافبک ازبکستانی را زد.
هافبك،شفر،اعلام،باشگاه،بازيكن،استقلال

به گزارش خبرنگار فوتبال و فوتسال گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، سرور جپاروف هافبک ازبکستانی که قرار بود در خط هافبک در نیم فصل دوم برای بار دوم آبی پوشان را همراهی کند با اعلام فتحی سرپرست باشگاه دیگر جایی در استقلال نخواهد داشت.
سرپرست استقلال درباره آخرین وضعیت جپاروف بیان کرده است که بعید خواهد بود جپاروف دوباره استقلالی شود، چون دیگر شفر نظر مثبتی روی این بازیکن ندارد، از طرفی جپاروف 6 ماه است که بازی نکرده است.
شفر بارها اعلام کرده بود که این بازیکن را آماده می خواهد و برای بازگشت او دوباره باید هم تست پزشکی بدهد و هم تست بدنی، لذا ما از اسم او گذشتیم و امیدواریم با آوردن چند بازیکن جدید این نقیصه را جبران کنیم.
با اعلام مدیران باشگاه استقلال و البته پیامی که جپاروف چند روز گذشته درباره حضورش در استقلال منتشر کرد ادامه همکاری برای طرفین وجود ندارد و استقلال و جپاروف به بن بست رسیده اند.
بیشتر بخوانید:
جپاروف قید استقلال را زد
انصارى از استقلال جدا می‌شود
اتمام حجت مجیدی با بازیکنان استقلال
فتحى:امیدوارم روزى استقلال از جذب بازیکن بى نیاز باشد
انتهای پیام/
استقلال و جپاروف به بن بست رسیدند