خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سپهبد سلیمانی پرچمدار مبارزه با استکبار جهانی بود

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 16 دی 1398 - 14:12
کرمانشاه - فرمانده انتظامی استان کرمانشاه گفت: سپهبد حاج قاسم سلیمانی پرچمدار مبارزه با استکبار جهانی بود و بیشتر عمر شریفش را در این راه مقدس گذارند.
سليماني،سردار،جاويدان،دشمنان،سپهبد،قاسم،حاج،كرمانشاه،نهايت

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه خبری پلیس، سردار علی اکبر جاویدان در مراسم صبحگاه عمومی پلیس کرمانشاه که در ستاد انتظامی استان برگزار شد، اظهار داشت: امروز همه کشورهای آزادی خواه عزادار حاج قاسم سلیمانی هستند و یاد و خاطره رشادت‌هایش را گرامی می‌دارند.
وی ادامه داد: بدون شک ادامه راه سپهبد سلیمانی به سعادت و عاقبت بخیری ختم شده و در نهایت موجب شکست خفت بار استکبار را فراهم می‌آورد.
سردار جاویدان تصریح کرد: حاج قاسم سلیمانی سال‌ها پرچم مقاومت را در منطقه برافراشت و به دشمنان قسم خورده اسلام و مسلمین اجازه نداد به هیچکدام از اهداف و نقشه‌های شوم خود دست پیدا کنند.
فرمانده انتظامی استان کرمانشاه افزود: همین ناکام گذاشتن دشمنان و شکست‌های متوالی که به آنها وارد کرد باعث شد تا آنها از سردار عزیز ما کینه به دل گرفته و دست به خطرناک‌ترین کار ممکن برای خود بزنند.
وی با بیان اینکه وعده انتقام حتمی است، گفت: حماقت دشمنان درجه یک این کشور در نهایت به زیان خودشان تمام شده و باید پاسخ سختی را دریافت کنند.
سردار جاویدان در پایان با اشاره به محبوبیت سپهبد سلیمانی گفت: استقبال کم نظیر و تاریخی ملت ایران از قهرمان ملی خود مقابل چشم جهانیان به نمایش درآمد تا به همگان ثابت شود مردم خادمان واقعی خود را چگونه تکریم و احترام می‌کنند.