خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

200 مسجد در خراسان شمالی برای آموزش مهارت های پیش گیری از اعتیاد پای کار آمدند

ایسنا | استان‌ها | دوشنبه، 16 دی 1398 - 11:37
مدیر کل تبلیغات اسلامی خراسان شمالی از پای کار آمدن 200 مسجد در این استان برای ارائه آموزش مهارت های پیش گیری از اعتیاد خبر داد.
مساجد،اعتياد،ارائه،اجتماعي،خادمي،مهارت

ایسنا/خراسان شمالی مدیر کل تبلیغات اسلامی خراسان شمالی از پای کار آمدن 200 مسجد در این استان برای ارائه آموزش مهارت های پیش گیری از اعتیاد خبر داد.
حجت الاسلام علی خادمی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به اینکه در حال حاضر یکی از معضلات اساسی جامعه ما اعتیاد است، گفت: برای حل این مشکل و ریشه کن کردن این معضل در جامعه باید همه دستگاه ها پای کار بیایند تا بتوانند این معضا اجتماعی را درمان کنند.
وی با تاکید بر اینکه پیش گیری مهمترین راه مبارزه با این بلای اجتماعی است، افزود: تعداد مساجد مذکور در حال حاضر آماده شده اند تا در این مکان ها به مردم مهارت های پیش گیری از ابتلا به اعتیاد، روش های سبک زندگی و دوری از آسیب های اجتماعی و پیش گیری از سوء مصرف مواد مخدر ارائه شود.
خادمی ادامه داد: هم اکنون این بستر در مساجد آماده است و فقط باید از سوی دستگاه های ذی ربط اساتید مورد نظر به مساجد ارجاع داده شود.
وی تصریح کرد: برای اجرای این طرح نیاز به هزینه کرد حتی یک ریال نیست این درحالیست که می توان بخشی های آموزش های مهم را به تعدادی از گروه های هدف ارائه داد.
انتهای پیام