خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

واکنش شورای همکاری خلیج فارس به حمله آمریکا به کاروان حشد شعبی

ایسنا | بین‌الملل | دوشنبه، 16 دی 1398 - 10:31
به دنبال تحولات اخیر عراق دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس از جامعه بین‌الملل خواست تا به مسؤولیتش برای توقف تشدید تنش در خاورمیانه عمل کند.
تشديد،تنش،خليج،فارس،همكاري

به دنبال تحولات اخیر عراق دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس از جامعه بین‌الملل خواست تا به مسؤولیتش برای توقف تشدید تنش در خاورمیانه عمل کند.
به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، عبداللطیف الزیانی، دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس در بیانیه‌ای نسبت به حمله اخیر آمریکا به کاروان حشد شعبی و شهادت قاسم سلیمانی سردار سپاه قدس و ابومهدی المهندس، معاون حشد شعبی واکنش نشان داد.
در این بیانیه آمده است که تمامی کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس با نگرانی حوادث و تحولات اخیر عراق را دنبال کردند.
الزیانی طرف‌های ذی‌ربط را به آرامش، عدم تشدید تنش و در اولویت قرار دادن راهکارهای سیاسی برای حل بحران‌ها دعوت کرد تا منطقه و ملت‌های آن از هرگونه پیامدهای منفی علیه امنیت و ثبات‌شان در امان بمانند.
وی در ادامه از جامعه بین‌الملل خواست که به به مسؤولیتش برای توقف تشدید تنش در منطقه خاورمیانه عمل کند.
انتهای پیام