خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 18 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فوتبالیسم به ارس رسید

ایسنا | استان‌ها | دوشنبه، 16 دی 1398 - 10:30
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی البرز گفت: البرز امسال هم میزبان برخی از آثار راه یافته به بخش فیلم و تئاتر جشنواره بین المللی فجر است.
جشنواره،فجر،البرز،تئاتر،موسيقي،استاني،استان،نمايش،برگزار

ایسنا/البرز مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی البرز گفت: البرز امسال هم میزبان برخی از آثار راه یافته به بخش فیلم و تئاتر جشنواره بین المللی فجر است.
ناصر مقدم در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: امسال دو نمایش از استان البرز برای راهیابی به بخش مسابقه سی و هشتمین جشنواره بین المللی تئاتر فجر معرفی شده بود که متاسفانه هیچ یک از آنها برای رقابت در این بخش پذیرفته نشد و با این اوصاف باید گفت جشنواره تئاتر فجر امسال بدون حضور نماینده‌ای از استان برگزار می‌شود.
وی ادامه داد: طبق روال گذشته البرز امسال هم میزبان برخی از آثار راه یافته به بخش فیلم و تئاتر جشنواره بین المللی فجر است ولی هنوز جزئیات برگزاری این رویدادها مشخص نشده و در حال رایزنی در این خصوص هستیم.
این مسئول با اشاره به برگزاری جشنواره استانی موسیقی فجر اظهار کرد: با همکاری انجمن موسیقی استان، پنجمین جشنواره استانی موسیقی فجر ، از ۲۴ الی ۳۰ بهمن ماه در پنج گرایش موسیقایی، غیررقابتی و در قالب گروه نوازی برگزار می‌شود.
مقدم افزود: گروه‌های متقاضی شرکت در جشنواره استانی موسیقی فجر تا ۲۱ دی ماه فرصت دارند تا مدارک لازم را ارسال کنند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی البرز توضیح داد: علاقه‌مندان برای مشاهده فراخوان پنجمین جشنواره استانی موسیقی فجر به سایت https://www.farhang.gov.ir/ مراجعه کنند.
این مسئول در ادامه از راهیابی نمایش فوتبالیسم به هفتمین جشنواره تئاتر خیابانی ارس خبر داد و افزود: برای این جشنواره ۲۷۰ طرح از کل کشور ارسال شده بود که از میان آنها ۸۲ اثر برای اجرا انتخاب شدند که نمایش فوتبالیسم به نویسندگی و کارگردانی علی کشاورز از شهرستان نظرآباد یکی از آنها است.
وی توضیح داد: این اثر در کنار یک طرح دیگر از محمد حسین شکرگزار به عنوان تنها نمایندگان استان البرز در مرحله بازبینی به رقابت خواهند پرداخت.
وی گفت: مرحله اصلی و نهایی جشنواره از هفتم تا دهم فروردین ماه سال آینده هم زمان با روز ملی هنرهای نمایشی و روز جهانی تئاتر با حضور ۲۵ اثر برگزیده در منطقه آزاد ارس برگزار می شود.
انتهای پیام