میزبانی جام تختی فرهنگ پهلوانی را در استان گسترش میدهد
پیشکسوت کشتی کرمانشاه معتقد است، میزبانیهای جام تختی در کرمانشاه به ترویج و گسترش بیش از پیش فرهنگ پهلوانی در استان کمک میکند.

ایسنا/کرمانشاه پیشکسوت کشتی کرمانشاه معتقد است، میزبانیهای جام تختی در کرمانشاه به ترویج و گسترش بیش از پیش فرهنگ پهلوانی در استان کمک میکند.
جواد کریمی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به چهارمین میزبانی کرمانشاه در برگزاری رقابتهای بین المللی کشتی آزاد جام تختی، اظهار کرد: هربار که میزبانی رقابتهای کشتی را میگیریم، چه در زمان برگزاری و چه پس از پایان رقابتها، تاثیر مثبت و دستاوردهای آن را برای کرمانشاه میبینیم.
وی ایجاد نشاط اجتماعی و شور و هیجان بین نوجوانان و جوانان کرمانشاهی را از آثار مثبت میزبانی رقابتهای جام تختی دانست و افزود: حضور قهرمانان به نام کشتی ایران و تیمهای خارجی در این رقابتها، ذوق و شوق زیادی را میان علاقمندان به این رشته در استان ایجاد میکند.
این پیشکسوت کشتی کرمانشاه تاکید کرد: در چندسال گذشته که میزبانیهای مهمی را در کشتی داشتهایم، پس از اتمام رقابتها سالنهای کشتی کرمانشاه سرشار از حضور از علاقمندان به این رشته میشود و دو برابر زمان پیش از رقابتها هنرآموز داریم.
وی در ادامه به ترویج فرهنگ و منش پهلوانی در کرمانشاه با برگزاری این رقابتها هم اشاره کرد و گفت: کشتی رشتهای ملی است و برای مردم ما جنبه ملی دارد، کشتی مهمترین رشتهای در ایران است که مردم آن را با عنوان پهلوانی میشناسند و نام پهلوانی هم با پاک دستی، پاک چشمی، مهربانی و دستگیری از ضعیفان عجین شده است.
کریمی خاطرنشان کرد: وقتی با برگزاری رقابتهای کشتی، علاقمندان بیشتری را به سمت این رشته جذب میکنیم، در واقع فرهنگ پهلوانی را در جامعه گسترش دادهایم.
وی تاکید کرد: همچنین طی سالهای گذشته با میزبانی رقابتهای مختلف کشتی، زمینه رشد و ظهور ورزشکاران بزرگی را در این رشته در استان فراهم کردهایم، بگونهای که امسال پس از چند دهه سه ملی پوش از کرمانشاه برای رقابتهای جهانی داشتیم.
پدرعلم ورزش کرمانشاه یادآور شد: تا چندسال پیش در بحث امکانات و زیرساختهای ورزش کشتی در کرمانشاه ضعفهایی داشتیم، اما در این سالها با میزبانیهایی که گرفتیم، امکانات سخت افزاری خوبی را به استان وارد کردیم.
وی اضافه کرد: کمیته ملی المپیک و فدراسیون کشتی برای اینکه رقابتها به نحو شایستهای برگزار شود، امکانات و تجهیزات خوبی را به استان میفرستند که این مسئله به غنی شدن تجهیزات ما کمک کرده است.
کریمی در ادامه با تاکید بر اینکه میزبانی رقابتهای جام تختی بار مالی را برای هیات به دنبال ندارد، عنوان کرد: خیلیها تصور میکنند میزبانیهای جام تختی هزینههای زیادی را هیات کشتی استان تحمیل میکند، درحالی که ما حتی یک ریال هم برای برگزاری این رقابتها هزینه نمیکنیم.
وی یادآورشد: فدراسیون و اسپانسرهایی که در استان میگیریم مهمترین منابع تامین کننده هزینههای این میزبانی ها هستند و استانداری نیز کمکهایی را برای برگزاری این رقابتها به هیات میکند.
این پیشکسوت کشتی کرمانشاه در ادامه اعلام کرد: کمبود فضا برای حضور تماشاگران بیشتر یکی از مهمترین مشکلاتی است که همواره در میزبانی جام تختی داریم.
وی اضافه کرد: سالن امام(ره) که طی سالهای گذشته میزبانی رقابتهای کشتی جام تختی را در استان داشته، سالنی است که ظرفیت حضور همه علاقمندان و تماشاگران را ندارد و باید در این باره چاره اندیشی کنیم.
کریمی در پایان عنوان کرد: هرچند هرساله برای برگزاری جام تختی اسپانسرهایی در استان داریم، اما انتظار داریم این اسپانسرها پس از پایان رقابتها نیز برای حفظ استعدادهایی که در این رشته داریم، حضور داشته باشند و به ما کمک کنند.
انتهای پیام