خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 12 آذر 1402
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اعتصاب غذای وبلاگ‌نویس محبوس و فشارهای سیاسی غرب بر دولت جمهوری آذربایجان

تسنیم | بین‌الملل | دوشنبه، 24 دی 1397 - 11:10
نماینده کنگره آمریکا در اظهاراتی خواستار آزادی فوری «مهمان حسین‌اف» شد و اعلام کرد: حسین‌اف به خاطر افشای فساد سیاسی رژیم علی‌اف در زندان به سر می‌برد، به همین خاطر از الهام علی‌اف درخواست می‌کنم که بدون هیچ قید و شرطی وی را آزاد کند.
ادامه،پايان،آزادي،مجازات،تظاهرات،غذاي،محبوس،وضعيت،غذا،اعلام، ...

خلاصه خبر

پیش از این «هارلم دسیر» نماینده آزادی رسانه‌ای در سازمان امنیت و همکاری اروپا با ارسال نامه سرگشاده به «المار ممدوف» وزیر امور خارجه جمهوری آذربایجان، از تألم شدید خود نسبت به ادامه حبس و اعتصاب غذای وبلاگ نویس محبوس آذربایجانی خبر داد و نوشت: آنچه منجر به ناراحتی عمیق من شده، این است که مجازات حبس «مهمان حسین‌اف» در مارس 2019 به پایان می‌رسد اما حوادثی به وقوع پیوسته است که دولت آذربایجان اتهامات جدیدی علیه وی وارد کرده تا این وبلاگ نویس را از آزادی محروم و مدت مجازات حبس وی را 7 سال دیگر ادامه دهد.
«مهمان حسین‌اف» وبلاگ نویس آذربایجانی مخالف دولت در ماه مارس سال 2017 به اتهام نشر اکاذیب علیه پلیس این کشور به دو سال حبس محکوم شد.
وی ادعا کرده بود که پیش از آنکه روانه زندان شود در اداره پلیس به شدت مورد ضرب و شتم قرار گرفته بود.
بر اساس اطلاعات رسمی منتشر شده، مهمان حسین‌اف در 26 دسامبر 2018 یکی از کارکنان ندامتگاهی که در آن حضور داشت مورد ضرب و شتم قرار داده است و اگر اتهامات جدید علیه وی ثابت شود، مجازات 3 الی 7 سال در انتظار حسین‌اف قرار دارد.
اما مسئولان ندامتگاه حسین‌اف اعلام می‌کنند که وی فقط یک روز اعتصاب غذا کرده و در بقیه روزها از غذای زندان استفاده است.