خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 11 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

امدادرسانی به 179 نفر در بارش روز گذشته خوزستان

ایسنا | اجتماعی و حوادث، استان‌ها | شنبه، 27 بهمن 1397 - 17:58
مدیرعامل جمعیت هلال احمر خوزستان از امدادرسانی به 179 نفر حادثه‌دیده بارش‌های اخیر از روز گذشته تاکنون خبر داد.
نفر،احمر،هلال،انديكا،جنت

مدیرعامل جمعیت هلال احمر خوزستان از امدادرسانی به 179 نفر حادثه‌دیده بارش‌های اخیر از روز گذشته تاکنون خبر داد.
علی خدادادی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به بارش‌های اخیر، اظهار کرد: از بعد از ظهر روز گذشته تاکنون به ۱۷۹ نفر آسیب‌دیده امدادرسانی شده است.
وی افزود: در این مدت بر اثر بارش شدید برف و کولاک در محور اندیکا - چهارمحال و بختیاری (تاراز) تعدادی خودرو در مسیر گرفتار شدند و ۸۹ نفر حادثه دیدند که اسکان اضطراری یافتند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر خوزستان گفت: تیم‌های امداد و نجات هلال احمر شهرستان اندیکا کماکان در این محور برف گیر به صورت آماده‌باش حضور دارند.
خدادادی بیان کرد: همچنین بر اثر بارش شدید باران، در حاشیه شهر جنت مکان (گتوند) منازل و معابر حاشیه شهر جنت مکان دچار آب گرفتگی و سیل شدند.
۹۰ نفر از مردم این منطقه دچار حادثه شدند که سه تیم امداد و نجات به منطقه اعزام و اقلام مورد نیاز بین آسیب‌دیدگان توزیع شد.
انتهای پیام