خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

واکنش رییس کانون وکلا به اظهارات ترامپ درباره حمله به اماکن فرهنگی ایران

ایسنا | فرهنگی و هنری، سیاسی | یکشنبه، 15 دی 1398 - 17:40
رییس کانون وکلای دادگستری مرکز درباره اظهارات ترامپ راجع به حمله به اماکن فرهنگی و جایگاه و آثار قانونی آن گفت: انتظار ما محکومیت این رفتار از سوی جامعه جهانی و مجامع بین المللی است؛ چه مقصود او میراث فرهنگی ثبت شده باشد و چه سایر اماکن فرهنگی.
واکنش رییس کانون وکلا به اظهارات ترامپ درباره حمله به اماکن  ...

رییس کانون وکلای دادگستری مرکز درباره اظهارات ترامپ راجع به حمله به اماکن فرهنگی و جایگاه و آثار قانونی آن گفت: انتظار ما محکومیت این رفتار از سوی جامعه جهانی و مجامع بین المللی است؛ چه مقصود او میراث فرهنگی ثبت شده باشد و چه سایر اماکن فرهنگی.
عیسی امینی در گفت‌وگو با ایسنا دراین باره اظهار کرد: تهدید اماکن فرهنگی اساسا جای تاسف دارد؛ خصوصا اگر مقصود اماکن تاریخی و میراث فرهنگی و آن هم در لیست ثبت شده باشد.
وی افزود: جامعه جهانی این اقدام را که سابقه در جنگ جهانی و عملکرد بن لادن و داعش در تخریب اماکن تاریخی افغانستان، عراق و سوریه دارد هیچگاه نخواهد بخشید؛ زیرا این میراث متعلق به بشریت است و تخریب و تهدید تخریب آن نقض آشکار مقررات بین المللی است.
امینی یادآور شد: کنوانسیون ۱۹۵۴ لاهه در خصوص حمایت از اموال فرهنگی درهنگام منازعات مسلحانه و الحاقیه ۱۹۹۹ و کنوانسیون ۱۹۷۲ پاریس در خصوص حمایت از میراث فرهنگی و طبیعی جهانی صریحا این عمل را نقض فاحش قواعد بین المللی دانسته است.
جالب تر آن که بند iv (e)2 ماده ۸ اساسنامه دیوان بین الملل کیفری این عمل را در زمره جنایات جنگی تلقی کرده است.
وی ادامه داد: آنچه عجیب است طرح اینگونه تهدیدها توسط مقامات دولتی کشورها و آن هم عضو ثابت و دارای حق وتو شورای امنیت است که قطعا جهان را به بی نظمی و انزجار می کشاند.
وی در پایان گفت: انتظار ما محکومیت این رفتار از سوی جامعه جهانی و مجامع بین المللی است چه مقصود او میراث فرهنگی ثبت شده باشد و چه سایر اماکن فرهنگی.
انتهای پیام