خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 11 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

طرح پیشگیری از شیوع آنفلوانزای پرندگان در شهرری اجرا می‌شود

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 15 دی 1398 - 16:02
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان ری گفت: به‌‌منظور پیشگیری از شیوع آنفولانزای پرندگان، گشت مشترک اداره صمت و دامپزشکی شهرستان ری برای بازرسی از واحدهای فروش پرنده و ماهی در سطح شهرستان در حال انجام است.
شهرستان،ري،اداره،جهت،تعزيرات،حكومتي،صنعت،فروش،سطح،يدكي

موسی احمدی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در ری،با بیان اینکه گشت و بازرسی‌های مشترک با همکاری ادارات مرتبط به‌ صورت روزانه در شهرستان ری در حال انجام است اظهار داشت: اخیراً به‌‌منظور نظارت بر فعالیت عطاری‌های سطح شهر گشت‌های مشترکی جهت بازرسی با هماهنگی اداره صمت، فرمانداری ویژه شهرستان ری، اتاق اصناف و شبکه بهداشت شهرستان انجام می‌شود.
وی افزود: در بازدید از عطاری‌های سطح شهرستان تاکنون 2 مورد تخلف تقلب در فروش محصولات ترک اعتیاد رؤیت شده که ضمن تشکیل پرونده‌ای به ارزش 26 میلیون ریال، پرونده جهت بررسی نهایی به اداره کل تعزیرات حکومتی ارجاع شده است.
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان ری در ادامه به کشف بیش از 100 میلیون ریال انواع لوازم‌ یدکی تقلبی در شهرستان ری اشاره کرد و افزود: روز گذشته گشت مشترکی با هماهنگی اداره صمت و با حضور نمایندگان تعزیرات حکومتی و واحد حقوقی شرکت سایپا پرس به‌ منظور نظارت بر بازار فروش قطعات خودرو در سطح شهرستان ری انجام شد.
احمدی تصریح کرد: در این بازدید که از فروشندگان لوازم‌ یدکی انجام شد در بازرسی‌های صورت گرفته 2 واحد فروش لوازم‌ یدکی قاچاق شناسایی و پرونده‌ای به ارزش 110 میلیون ریال تشکیل و جهت بررسی نهایی به اداره کل تعزیرات حکومتی شهرستان‌های استان تهران ارجاع شد.
وی سپس با تأکید بر اقدامات اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان ری به‌‌منظور پیشگیری از شیوع آنفولانزای مرغی بیان کرد: بر این اساس گشت مشترک اداره صمت و دامپزشکی شهرستان ری برای بازرسی از واحدهای فروش پرنده و ماهی جهت جلوگیری از شیوع آنفولانزای مرغی در حال انجام است.
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان ری ادامه داد: در این بازدید مشترک 2 واحد عرضه‌کننده محصولات پروتئینی به‌علت عدم رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی متخلف و به اداره کل تعزیرات حکومتی شهرستان‌های استان تهران ارجاع شدند.
احمدی در پایان خاطرنشان کرد: در راستای کمک به ارتقا سطح تولید در شهرستان ری و رفع موانع تولید، تولیدکنندگان و فعالان صنعتی شهرستان ری می‌توانند هر روز بدون تشریفات اداری جهت بیان مشکلات و تعامل به اداره صنعت شهرستان ری مراجعه کنند.
انتهای پیام/220/ح