النهار: زمان اعلام ترکیب دولت جدید لبنان مشخص نیست
رسانههای لبنانی اعلام کردند به رغم تحولات رخ داده در منطقه مذاکرات مربوط به کابینه جدید لبنان با وجود موانع ادامه دارد اما موعد اعلام کابینه معلوم نیست.

رسانههای لبنانی اعلام کردند به رغم تحولات رخ داده در منطقه مذاکرات مربوط به کابینه جدید لبنان با وجود موانع ادامه دارد اما موعد اعلام کابینه معلوم نیست.
به گزارش ایسنا، روزنامه النهار لبنان نوشت: به رغم چالشهای خطرناکی که در پی ترور سردار قاسم سلیمانی، فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران برای منطقه و لبنان به وجود آمده است و نیاز است آماده مقابله با هرگونه پیامدهای احتمالی نزاع میان آمریکا و ایران بود مذاکرات مربوط به تشکیل دولت حسان دیاب همچنان ادامه دارد اما با موانعی روبروست و موعد دقیق تشکیل کابینه جدید مشخص نیست.
این روزنامه نوشت: به رغم خطرناک بودن وضعیت مالی و اقتصادی که کشور را به انفجار اجتماعی و ورشکستگی و فروپاشی تهدید میکند مذاکرات و شروط و ائتلافهای مربوط به پرونده دولت پابرجا هستند اما هیچ افق روشنی نه در کوتاه مدت و نه درازمدت برای تشکیل دولت وجود ندارد.
این روزنامه به نقل از منابع نزدیک به حزب الله لبنان نوشت که موضع این حزب مشخص نیست و احتمالا سید حسن نصرالله، دبیرکل حزب الله لبنان در سخنرانی امروز خود درباره آن صحبت کند.
نصرالله سخنرانی خود را به موضوع شهادت سردار سلیمانی و پرونده منطقه اختصاص خواهد داد اما به موضوع داخلی نیز از حیث لزوم تقویت جبهه داخلی برای مقابله با چالشهای آتی میپردازد.
برخی منابع سیاسی نیز از سکوت حزب الله درباره تعللی که در پرونده دولت به وجود آمده تعجب میکنند.
چراکه این حزب و حزب أمل اسامی وزرای شیعه را به نبیه بری، رئیس پارلمان دادهاند و همین مساله نشان میدهد که آنها خواهان تشکیل هرچه سریعتر دولت هستند.
این روزنامه نوشت: تاکنون فضای مذاکرات نشان نمیدهد که پیشرفتی حاصل شده باشد یا دولت به این زودی تشکیل شود.
این در حالی است که این روزنامه روز گذشته به نقل از منابع با بیان اینکه تشکیل دولت تقریبا نهایی شده ترکیب کابینه را این گونه اعلام کرده بود:
۱- حسان دیاب، نخست وزیر.
۲ - طارق المجذوب، آموزش عالی، جوانان و ورزش.
۳ - مطرح شدن اسامی طلال اللادقی یا القاضی فوزی أدهم از بیروت یا عکار یا اسامی نظیر سرتیب حسنی ضاهر، سرتیپ باسم خالد، سرتیپ حسن مرعب یا یک غیرنظامی در شورای شرعی برای وزارت کشور.
۴ - عثمان سلطان یا طلال حوّاط برای وزارت ارتباطات.
۵- غازی وزنة، وزیر دارایی.
۶- عبد الحلیم فضل الله، وزیر صنعت.
۷- الطبیب علی حیدر، وزیر بهداشت.
۸- علی عبدالله، وزیر کشاورزی و گردشگری.
۹- رمزی مشرفیة، وزیر امور اجتماعی و مهاجران.
۱۰- د.
دمیانوس قطّار، وزیر خارجه.
۱۱- المهندس آلان عون، وزیر انرژی.
۱۲- ماری کلود نجم، وزیر دادگستری.
۱۳- کرم ضومط، وزیر مشاغل.
۱۴- أمل حداد، معاون نخست وزیر و وزیر مشاور در امور توسعه اداری.
۱۵- زینة عکر عدرا وزیر دفاع، اقتصاد، تجارت.
۱۶- بترا خوری، وزیر کار.
۱۷- منال مسلم، وزیر محیط زیست.
۱۸- مارتینیه اوهانیان، وزیر اطلاع رسانی و فرهنگ.
انتهای پیام