خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 15 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

«اشرف‌غنی» و دبیرکل ناتو دیدار کردند

مهر | بین‌الملل | شنبه، 27 بهمن 1397 - 16:57
رئیس جمهوری افغانستان و دبیرکل ناتو در حاشیه کنفرانس امنیتی مونیخ در آلمان دیدار کردند.
افغانستان،صلح،ناتو،اشرف،تبادل،دبيركل

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از حریت، محمد اشرف غنی رئیس جمهوری افغانستان و ینس استولتنبرگ دبیرکل سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) در حاشیه کنفرانس امنیتی مونیخ در آلمان دیدار و گفتگو کردند.
بر اساس اعلام دفتر ریاست جمهوری افغانستان، طرفین در رابطه با روند صلح به رهبری دولت افغانستان، مبارزه مشترک با تروریسم و نقش کشورهای منطقه در این زمینه، بحث و تبادل نظر کردند.
دبیرکل ناتو با ادعای اینکه کشورهای عضو و همکار سازمان ناتو به همکاری های خود با افغانستان تعهد دارند، مدعی شد: بدون رهبری دولت افغانستان صلح ناممکن خواهد بود.
محمد اشرف غنی نیز گفت: در آینده نزدیک لویه جرگه مشورتی صلح برگزار خواهد شد که در آن نمایندگان تمام ولایات کشور در رابطه با صلح، با جزئیات بیشتر بحث و تبادل نظر خواهند کرد.