خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 12 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کاهش تعداد مبتلایان به آنفلوآنزا در استان فارس

ایسنا | استان‌ها | یکشنبه، 15 دی 1398 - 11:00
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به کاهش قابل توجه تعداد مراجعه و بستری ناشی از ابتلای افراد به بیماری آنفلوآنزا در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی طی روزهای اخیر، گفت: اکثر مراجعات به دلیل سرماخوردگی فصلی یا شبه آنفلوآنزا است و بستری به میزان بسیار پایین رسیده است.
بيماري،آنفلوآنزا،موج،جامعه،همتي،ابتلاي،فصلي

ایسنا/فارس معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به کاهش قابل توجه تعداد مراجعه و بستری ناشی از ابتلای افراد به بیماری آنفلوآنزا در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی طی روزهای اخیر، گفت: اکثر مراجعات به دلیل سرماخوردگی فصلی یا شبه آنفلوآنزا است و بستری به میزان بسیار پایین رسیده است.
عبدالرسول همتی در گفت‌وگو با ایسنا، بیان کرد: بارش‌‎ها شیوع این بیماری را کاهش داده و در حال حاضر با سرماخوردگی‌های معمولی فصلی مواجه هستیم.
او تاکید کرد: کماکان به مردم توصیه می‌کنیم که پیشگیری بهتر از درمان است و تلاش کنند تا همچنان محدودیت در ارتباطات با افراد در زمان سرفه و عطسه را حفظ کنند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز خاطرنشان کرد: همیشه موج دوم بیماری آنفلوآنزا ضعیفتر از موج نخست است، چرا که ایمنی جامعه بالاتر می‌رود و آنتی‌بادی بیشتری با ابتلای تعداد زیادی از افراد در جامعه ساخته می‌شود و نهایتا ایمنی جامعه هم بالاتر می‌رود.
همتی با بیان اینکه هم‌اینک داروی مورد نیاز بیماران مبتلا به بیماری آنفلوآنزا به میزان کافی در اختیار داروخانه‌ها و مراکز درمانی وجود دارد، گفت: موج دوم این بیماری که زمان آن هم مشخص نیست، التهاب موج اول را نخواهد داشت.
این مقام مسئول با تاکید بر رعایت اصول پیشگیری کننده مانند جداسازی افراد مبتلا به این بیماری با سایرین، شستن مرتب دست‌ها، استراحت و درمان در منزل به روش‌های سنتی با مصرف آش و سوپ، گفت: در صورت تجویز داور توسط متخصصین اطفال، داخلی و عفونی، دارو توزیع می‌شود اما بسیاری از افراد نیازی به دارو و آنتی بیوتکی ندارند.
انتهای پیام