خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خداوند بر چه کسانی تبسم می‌کند؟

باشگاه خبرنگاران | فرهنگی و هنری | یکشنبه، 15 دی 1398 - 04:11
حدیث پیامبر اکرم (ص) درباره تبسم خداوند به برترین بندگانش را اینجا بخوانید.
حديث،عترت،معصومين،خداوند،قرآن

به گزارش خبرنگار حوزه قرآن و عترت گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان،اهمیت حدیث در میان مسلمانان از آن روست که از منابع اصلی استنباط احکام در فقه و عقاید در علم کلام محسوب می‌شود.
همچنین احادیث از منابع اولیه پژوهش‌های تاریخی است.
به دلیل آشنایی بیشتر و تلمذ در پیشگاه پروردگار الهی و ائمه معصومین، هر روز یک حدیث از معصومین (ع) با مضامین دینی و اخلاقی در بخش قرآن و عترت منتشر می‌شود.
حضرت رسول صلی الله علیه و آله:
اَفْضَلُ الشُّهَداءِ الِّذینَ یُقاتِلُونَ فىِ الْصَّفِ الاَْوَّلِ فَلا یَلْفِتُونَ وُجُوْهَهُمْ حَتّى یُقْتَلُوا، اُوْلئِکَ یَتَلَبَّطُونَ فىِ الْغُرَفِ الْعُلى مِنَ الْجَنَّةِ یَضْحَکُ اِلَیْهِمْ رَبُّکَ فَاِذا ضَحِکَ رَبُّکَ اِلى_'fe عَبْدٍ فىمَوْطِنٍ فَلاحِسابَ عَلَیْهِ.
برترین شهیدان کسانى هستند که در صف اول «خط مقدم» پیکار مى کنند و روى بر نمى گردانند تا کشته شوند؛ این‌ها هستند که جایگاه آنان غرفه هاى عالى بهشت است و خداوند بر آن‌ها متبسّم است و اگر خداوند بر بنده اى تبسّم کند، هیچ حسابى بر او نیست.
کنزالعمال، ج ۴، ص ۴۰۱، حدیث ۱۱۱۲۰
انتهای پیام/