خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آلمان: خواستار مذاکرات مستقیم با تهران برای کاهش تنش در خاورمیانه هستیم

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | یکشنبه، 15 دی 1398 - 00:51
آلمان از قصد خود برای آغاز گفتگو و رایزنی مستقیم با ایران برای کاهش تنش در خاورمیانه خبر داد.
فرمانده،ايران،الشعبي،سليماني،قدس،سپاه

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از الجزیره، آلمان از قصد خود برای آغاز گفتگو و رایزنی مستقیم با ایران برای کاهش تنش در خاورمیانه خبر داد.
بر این اساس، هایکو ماس، وزیر خارجه آلمان اعلام کرد: برلین درصدد انجام مذاکرات مستقیم با ایران برای آرام کردن اوضاع متشنج در منطقه است.
این اظهارات پس از آن مطرح می‌شود که مقامات جمهوری اسلامی ایران بر انتقام سخت از عاملان شهادت سردار سلیمانی، فرمانده سپاه قدس تاکید کردند.
گفتنی است، سپهبد حاج قاسم سلیمانی، فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و ابومهدی المهندس، فرمانده الحشد الشعبی و تعدادی دیگر از مبارزان الحشد الشعبی طی حمله ناجوانمردانه بامداد جمعه نیرو‌های متجاوز و تروریست آمریکایی به فرودگاه بغداد به شهادت رسیدند.
انتهای پیام/