خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پیگیری ۳ روزه تمرینات تیم ملی هندبال در تهران

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | شنبه، 14 دی 1398 - 16:01
ملی پوشان هندبال به مدت ۳ روز تمریناتشان را در تهران پیگیری می‌کنند و پس از آن احتمال دارد برای برپایی اردویی دیگر به ترکیه بروند.
قهرماني،آسيا،هندبال،مسابقات،گروه،تيم

به گزارش خبرنگار توپ و تور گروه ورزش باشگاه خبرنگاران جوان، تیم ملی هندبال کشورمان پس از بازگشت از قطر قرار است تمریناتش را برای ۳ روز به میزبانی تالار هندبال در تهران پیگیری کند و پس از آن احتمالا برای برپایی اردویی دیگر به ترکیه برود.
شاگردان حبیبی این روز‌ها به سختی مشغول تمرین و آماده سازی برای رقابت‌های قهرمانی آسیا و انتخابی جام جهانی هستند و می‌خواهد با برپایی این اردو‌ها پس از مدت‌ها جواز حضور در رقابت‌های قهرمانی جهان را بگیرند.
تیم ملی کشورمان قرار است در صورت حضور در ترکیه ۳ بازی دوستانه انجام دهند تا با آمادگی کامل راهی کویت محل برگزاری رقابت‌های قهرمانی آسیا شوند.
مسابقات قهرمانی هندبال آسیا از تاریخ ۲۷ دی تا ۷ بهمن در کویت جریان دارد و ۴ تیم برتر آن به مسابقات قهرماین جهان راه پیدا می‌کنند.
شاگردان حبیبی در گروه اول این مسابقات با بحرین و نیوزلند هم گروه هستند و کار نسبتا سختی در پیش دارند، زیرا بحرین که یکی از حریفان ایران است به تازگی موفق به کسب سهمیه آسیا شده است.
انتهای پیام/