تجمع دانشگاهیان تبریز در محکومیت ترور سردار سلیمانی + تصاویر
دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشگاه تبریز، بعد از قرائت نماز ظهر، در مقابل مسجد دانشگاه تبریز جمع شده و در محکومیت ترور سردار سلیمانی به سوگ نشسته و شعارهایی سر دادند.

ایسنا/آذربایجان شرقی دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشگاه تبریز، بعد از قرائت نماز ظهر، در مقابل مسجد دانشگاه تبریز جمع شده و در محکومیت ترور سردار سلیمانی به سوگ نشسته و شعارهایی سر دادند.
دانشجویان در این تجمع، با سر دادن شعارهای "مرگ بر آمریکا"، "مرگ بر اسرائیل"، "الله اکبر" و...
اقدام جنایتکارانه آمریکا در به شهادت رساندن سردار سلیمانی و همراهانش را محکوم کرده و با مشتهای گره کرده خود خواستار اجماع جهانی علیه جنایتکاریهای آمریکا در نقض حقوق ملتها شدند.
آنان با در دست داشتن پلاکاردهایی که رویشان نوشته شده بود: "انتقام، انتقام"، "ملت ما میدهد اکنون، پیام تسلیت ای رهبر والامقام"، "حسین حسین شعار ماست، شهادت افتخار ماست" و "ذوالفقار رهبر، شهادتت مبارک" در سوگ سردار رشید جبهه مقاومت، به پا ایستاده و آمادگی خود را جهت ادامه راه این شهید والامقام به نمایش گذاشتند.
انتهای پیام