جمع آوری ۱۰ میلیارد تومان زکات در همدان
مدیرکل کمیته امداد استان همدان از جمعآوری ۱۰ میلیارد تومان زکات در ۹ ماهه سال جاری در این استان خبرداد.

ایسنا/همدان مدیرکل کمیته امداد استان همدان از جمعآوری ۱۰ میلیارد تومان زکات در ۹ ماهه سال جاری در این استان خبرداد.
پیمان ترکمانه در گفتوگو با ایسنا، بابیان اینکه ۱۰ میلیارد تومان زکات در ۹ ماهه نخست امسال جمعآوریشده است، گفت: زکات جمعآوریشده سهم محرومان و درزمینه معیشت، مسکن و جهیزیه نیازمندان هزینه میشود.
وی با یادآوری زکات سهم محرومان، ادامه داد: هفت میلیارد تومان از زکات بهدستآمده برای محرومان هزینه شده است و مابقی در زمینه پروژههای عمرانی مانند مسجد، حسینیه و پل پرداخت میشود.
ترکمانه با اشاره به این مطلب که از ابتدای سال جاری شهرستان ملایر بیشترین پرداخت زکات را داشته است، افزود: مردم نیکوکار این شهرستان یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان زکات پرداخت کردهاند.
وی خاطرنشان کرد: ۸۵۰ روستا در همدان مشمول پرداخت زکات هستند که تا ۹ ماهه سال جاری ۷۷ درصد برنامههای این واجب الهی محقق شده است.
مدیرکل کمیته امداد استان همدان اظهارکرد: زکات بدن شامل زکات فطره و زکات مال شامل زکات واجب (گندم، جو، کشمش، گاو، گوسفند، شتر، طلا و نقره) است و زکات مستحبی شامل (همه محصولات کشاورزی، باغات، میوه و صیفیجات) است.
مدیرکل کمیته امداد استان همدان در ادامه گفت: ۲۵۷۹ مورد اشتغال با پرداخت تسهیلات به مددجویان و ۵۹۸ شغل نیز از طریق کاریابی برای این عزیزان فراهمشده است.
وی افزود: یکی از دغدغههای اصلی این نهاد، ایجاد اشتغال تولید محور در راستای خودکفایی خانوادههای تحت حمایت است.
وی با اشاره به پرداخت تسهیلات اشتغالزایی توسط کمیته امداد، یادآور شد: ۸۰ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان تسهیلات برای ایجاد و راهاندازی ۲۵۷۹ شغل پرداختشده است.
ترکمانه با اشاره به اهمیت رسیدن به خودکفایی مددجویان و خروج آنها از چرخه حمایتی، گفت: ۹ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان از تسهیلات پرداختی از منابع داخلی و برای راهاندازی ۷۱۸ طرح بوده است.
مدیرکل کمیته امداد استان همدان افزود: همچنین ۴۸ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان نیز از منابع بانکی برای ۱۳۰۹ طرح پرداختشده است.
ترکمانه با تأکید بر اهمیت اشتغال روستاییان در جلوگیری از مهاجرت آنها، تصریح کرد: ۵۵۲ مورد تسهیلات نیز با هزینه ۲۲ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان نیز به مددجویان روستایی پرداختشده است.
وی در پایان با تأکید بر ضرورت نظارت بهموقع بهمنظور راهنمایی مجریان طرحهای اشتغال و همچنین جلوگیری از انحراف طرحها، اظهارکرد: در سال جاری ۳۳ هزار و ۴۹۸ مورد نظارت تخصصی بر همه طرحهای اشتغال اجراشده توسط متخصصان نیز صورت گرفته است.
انتهای پیام