خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آمریکا و متحدانش آموزش نیروهای عراقی را متوقف کردند

تسنیم | بین‌الملل | شنبه، 14 دی 1398 - 09:54
ارتش آلمان با انتشار نامه‌ای از توقف آموزش نیروهای نظامی عراقی توسط ایالات متحده و متحدانش خبر داد.
آلمان،نظامي،عراق،ارتش،نيروهاي،افزايش

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، ارتش آلمان در نامه‌ای اعلام کرده است که ایالات متحده و کشورهای متحدش به خاطر افزایش تهدیداتی که با آن روبرو هستند، آموزش نیروهای عراقی را متوقف کرده‌اند.
بر اساس اعلام ارتش آلمان، این تهدیدات پس از حمله هوایی ارتش آمریکا که منجر به شهادت سپهبد قاسم سلیمانی و همراهانش شد، به شدت افزایش یافته است.
یک مقام ارشد نظامی آلمان در نامه‌ای برای نمایندگان این کشور افزود: پت وایت سرهنگ آمریکایی تصمیم گرفته است تا سطح حفاظت از نیروهای مستقر در عراق را افزایش دهد.
وی در این نامه افزود: بنابراین آموزش نیروهای نظامی و امنیتی عراق در سراسر این کشور به طور موقت، به حالت تعلیق درآمده است.
این دستور برای همه کشورهای شریک که در عملیات ما در پایگاه‌های نظامی عراق مشارکت دارند، لازم الاجرا است.
آلمان تحت عملیات به رهبری آمریکا حدود 120 نظامی خود را در عراق مستقر کرده است.
انتهای پیام /