خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 13 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

واکنش جانب‌دارانه هایکو ماس به اقدام آمریکا در ترور سردار سلیمانی

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | جمعه، 13 دی 1398 - 21:07
وزیر خارجه آلمان در واکنش به ترور سردار سلیمانی، بدون محکوم کردن حمله آمریکا مدعی شده که این اقدام در پی مجموعه‌ای از تحرکات خطرناک ایران انجام شده است.
ماس،آمريكا،الشعبي،هايكو،تحركات،سليماني

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، «هایکو ماس»، وزیر خارجه آلمان مدعی شده که اقدام آمریکا در پی آنچه که او «تحرکات خطرناک ایران» خوانده، انجام شده است.
وزارت خارجه آلمان با انتشار پیامی در صفحه توییتر به نقل از «هایکو ماس» مدعی شد: عملیات نظامی آمریکا در پی مجموعه‌ای از تحرکات خطرناک ایران انجام شد.
با این وجود این اقدام کمکی به کاهش تنش‌ها نمی‌کند و من این موضوع را به «مایک پمپئو» نیز یادآوری کردم.
بیشتر بخوانید:
ماس بدون محکوم کردن جنایت آمریکا در ترور سردار سلیمانی و ابومهدی المهندس و چند نفر از همراهان آنها، این ادعا را مطرح کرده است.
سپهبد حاج قاسم سلیمانی، فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و ابومهدی المهندس، فرمانده الحشد الشعبی و تعدادی دیگر از مبارزان الحشد الشعبی طی حمله ناجوانمردانه نیرو‌های متجاوز و تروریست آمریکایی به فرودگاه بغداد به شهادت رسیدند.
انتهای پیام/