خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ارتشی‌ها منتظر فرمان رهبری برای انتقام گرفتن خون سردار سلیمانی هستند

ایسنا | استان‌ها | جمعه، 13 دی 1398 - 21:06
فرمانده ارشد ارتش در استان‌های اصفهان، یزد و چهارمحال و بختیاری گفت: همرزمان شهید قاسم سلیمانی در ارتش خواهان اجازه حضور در جبهه مقاومت هستند و در صورت فرمان رهبر برای انتقام خون این شهید و دیگر شهیدان جبهه مقاومت اقدام خواهیم کرد.
شهيد،سليماني،مقاومت،انتقام،قاسم،سردار

ایسنا/اصفهان فرمانده ارشد ارتش در استان‌های اصفهان، یزد و چهارمحال و بختیاری گفت: همرزمان شهید قاسم سلیمانی در ارتش خواهان اجازه حضور در جبهه مقاومت هستند و در صورت فرمان رهبر برای انتقام خون این شهید و دیگر شهیدان جبهه مقاومت اقدام خواهیم کرد.
امیر سرتیپ دوم محسن آذرافروز در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص شهادت سردار قاسم سلیمانی، اظهار کرد: شهادت حسین گونه سردار قاسم سلیمانی را به همه مردم عزیز ایران و ویژه نیروهای مسلح تسلیت عرض می‌کنم.
شهادت سردار دل‌ها، عزم ما ارتشی‌ها را در به هم پیچیدن طومار آمریکایی‌ها، اسرائیلی‌ها و نوکران آن‌ها جزم تر کرد.
وی در خصوص مطالبه مردم مبنی بر انتقام خون شهید سلیمانی، گفت: همرزمان این شهید بزرگوار در ارتش از صبح تاکنون به صورت تلفنی و حضوری از من تقاضا داشتند تا هرچه سریع‌تر اجازه حضور در جبهه‌های مقاومت و حتی مقابله با نیروهای فرامنطقه‌ای را بگیریم تا طومار آن‌ها را به هم بپیچیم.
وی تاکید کرد: ما منتظر هستیم تا از سلسله مراتب اداری، فرماندهی خودمان و رهبر عزیزمان اشاره بفرمایند تا ارتشی ها برای انتقام خون این شهید و دیگر شهیدان جبهه مقاومت اقدام کنند.
انتهای پیام