۱۳ گزینه غذایی چرب، بیماری های مزمن را از شما دور می کنند
انتخاب
|
سلامت و پزشکی، چندرسانهای
|
دوشنبه، 24 دی 1397 - 10:50
این نکته ثابت شده که غذاهای غنی از چربی های سالم اثرات محافظتی در برابر بسیاری از بیماری ها به ویژه بیماری های قلبی عروقی دارد.

خلاصه خبر
در اینجا گزینه های غذایی چرب که حاوی بیشترین میزان چربی های غیر اشباع و مفید هستند، و باید روزانه مصرف شوند، معرفی شده است:
ماهی: همیشه از نسل های مختلف شنیده ایم که ماهی غذای مغز است و آنهم به خاطر وجود اسیدهای چرب امگا ۳ در این ماده غذایی.
دستورالعمل های جدید غذایی توصیه به مصرف ۸ اونس در هفته اسیدهای چرب امگا ۳ می کند و آن هم برای مبارزه با التهاب و بیماری های مزمن.
آجیل: آجیل ایده آل ترین میان وعده از سوی طبیعت است و سرشار از ویتامینEو اسیدهای چرب آمینه، به همراه اسیدهای چرب غیر اشباع.
زیتون: سرشار از اسید اولئیک و اسیدهای چرب اشباع نشده است که به حفاظت از سلامت قلب کمک م یکند.
دانه ها: دانه هایی مانند دانه کدو، کنف، کتان، چیا، آفتاب گردان و ...
سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ است که منجر به سرکوب التهاب می شود.
سویا: منبع خوبی از پروتئین و اسیدهای چرب غیر اشباع است که می تواند جایگزین گوشت باشد.
ماهی: همیشه از نسل های مختلف شنیده ایم که ماهی غذای مغز است و آنهم به خاطر وجود اسیدهای چرب امگا ۳ در این ماده غذایی.
دستورالعمل های جدید غذایی توصیه به مصرف ۸ اونس در هفته اسیدهای چرب امگا ۳ می کند و آن هم برای مبارزه با التهاب و بیماری های مزمن.
آجیل: آجیل ایده آل ترین میان وعده از سوی طبیعت است و سرشار از ویتامینEو اسیدهای چرب آمینه، به همراه اسیدهای چرب غیر اشباع.
زیتون: سرشار از اسید اولئیک و اسیدهای چرب اشباع نشده است که به حفاظت از سلامت قلب کمک م یکند.
دانه ها: دانه هایی مانند دانه کدو، کنف، کتان، چیا، آفتاب گردان و ...
سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ است که منجر به سرکوب التهاب می شود.
سویا: منبع خوبی از پروتئین و اسیدهای چرب غیر اشباع است که می تواند جایگزین گوشت باشد.