خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ترور کردن سردار سلیمانی، خطای راهبردی احمقانه از سوی آمریکا بود

ایسنا | سیاسی، استان‌ها | جمعه، 13 دی 1398 - 17:13
فرمانده قرارگاه منطقه‌ای جنوب‌غرب ارتش گفت: ترور کردن سردار سلیمانی، خطای راهبردی احمقانه از آمریکا است که از شخصی جز ترامپ سر نمی‌زند.
سليماني،سردار،آمريكا،احمقانه،خطاي،راهبردي

ایسنا/خوزستان فرمانده قرارگاه منطقه‌ای جنوب‌غرب ارتش گفت: ترور کردن سردار سلیمانی، خطای راهبردی احمقانه از آمریکا است که از شخصی جز ترامپ سر نمی‌زند.
امیر سرتیپ دوم حمزه بیدادی در حاشیه راهپیمایی امروز (۱۳ دی‌ماه) نمازگزارن اهوازی درپی به شهادت رسیدن سردار قاسم سلیمانی، اظهار کرد: ملت ما خدمات شایسته و تاثیرگذار سردار سلیمانی را فراموش نخواهند کرد.
آمریکا مرتکب خطای راهبردی احمقانه ای شده است و طبق فرمایش رهبر، پاسخ کوبنده ای را دریافت خواهد کرد.
به گزارش ایسنا، وی افزود: با به شهادت رسیدن سردار سلیمانی، سلیمانی های بسیاری وجود دارند که راه مقاومت را ادامه خواهند داد و به آمریکا می فهمانند که ظلم در جهان هیچ گاه پایدار نخواهد بود.
فرمانده قرارگاه منطقه‌ای جنوب‌غرب ارتش تاکید کرد: ترور کردن سردار سلیمانی، خطای راهبردی احمقانه از آمریکا است که از شخصی جز ترامپ سر نمی زند.
در وضعیت کنونی که در خاورمیانه وجود دارد، آمریکا با این اقدام در واقع به آتش تشنج و به هم ریختگی دامن زد که به تبع به نفع آن ها نخواهد بود و در منطقه هیچ امنیتی نخواهد داشت.
در آینده نیز پاسخ کوبنده دریافت خواهند کرد.
انتهای پیام