سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سیستم رتبه‌بندی دانشگاه‌ها باید تغییر کند

فارس | دانش و فناوری | شنبه، 27 بهمن 1397 - 14:18
یک کارشناس ارزیابی پکنی معتقد است، سیستم رتبه‌بندی جهانی دانشگاه‌ها باید تغییر کند تا پیشروی چین در علوم و تحقیقات علمی دیده شود.
ارزيابي،چين،سيستم،دانشگاه،كوتز

یک کارشناس ارزیابی پکنی معتقد است، سیستم رتبه‌بندی جهانی دانشگاه‌ها باید تغییر کند تا پیشروی چین در علوم و تحقیقات علمی دیده شود.
به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از تایمر هایر اجوکیشن، یک کارشناس ارزیابی پکنی معتقد است که نحوه کارکرد سیستم‌های رتبه‌بندی جهانی و معیارهای ارزیابی تحقیقاتی باید بازسازی شوند تا سیستم آموزش عالی چین از دانشگاه‌های برتر جهان عقب نیفتد.
هامیش کوتز یکی از استادان مؤسسه آموزشی دانشگاه چینهوا می‌گوید: معیارهای ارزیابی غرب که برای دانشگاه‌ها استفاده می‌شود قادر به تجزیه و تحلیل سیستم پیچیده آموزش عالی چین نیستند.
کوتز که پیش از این در دانشگاه ملبورن تدریس می‌کرده است، گفت: دانشگاه‌های چین ظرفیت این را دارند که در سطح هاروارد قرار گیرند.
به گفته استاد موسسه آموزشی دانشگاه چینهوا، رتبه‌بندی کنونی دانشگاه‌ها 20 سال پیش تنظیم شده و نیاز به تغییرات جدی دارد.
طی یک دهه گذشته بسیاری از فعالیت دانشگاه‌ها تغییر کرده و بعضی از دانشگاه‌های تک بعدی فعالیت‌های گسترده‌ای در زمینه‌های مختلف انجام داده‌اند که تغییر مرزبندی‌ها رتبه‌های دانشگاهی را تغییر می‌دهد.
انتهای پیام/