خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 26 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

واکنش مراجع تقلید به شهادت سردار سلیمانی

مشرق | سیاسی | جمعه، 13 دی 1398 - 14:50
آیت‌الله مکارم شیرازی در پیام تسلیتی به مناسبت شهادت سردار سپهبد شهید سلیمانی گفت: جنایتکاران آمریکایی با این عمل وحشیانه قبر خود را کندند و انتقام شدیدی در انتظار آن‌هاست.
شهادت،سليماني،سردار،اسلام،سپهبد،مكارم،قبر

به گزارش مشرق، در پی شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، برخی از مراجع عظام تقلید پیام تسلیت صادر کردند.
آیت‌الله مکارم شیرازی: آمریکایی‌ها با شهادت سپهبد سلیمانی قبر خود را کندند‌
متن پیام آیت‌الله مکارم شیرازی به مناسبت شهادت سردار بزرگ اسلام حاج قاسم سلیمانی (قدس سره) به شرح زیر است:
شهادت بسیار دردناک سردار بزرگ اسلام و فرمانده بی‌نظیر و شجاع همه را تکان داد.
او مردی بزرگ و کم‌نظیر و بسیار آگاه بود که نام او در تاریخ اسلام و جهان به‌عنوان سرداری بزرگ، باقی خواهد ماند و راهش پر رهرو.
جنایتکاران آمریکایی با این عمل وحشیانه قبر خود را کندند و انتقام شدیدی در انتظار آن‌هاست.
اینجانب این ضایعۀ بسیار اسف‌انگیز و شهادت دوستان او به‌ویژه سردار ابومهدی المهندس را به همۀ رهروان حق و تمام رزمندگان اسلام و آزادی خواهان جهان و علاقه‌مندان او در سراسر دنیا و نیز به بیت شریف آن‌ها تبریک و تسلیت عرض می‌کنم و یقین دارم که علاقه‌مندان به او، راه او را با قدرت و قوت بیشتری ادامه خواهند داد.
آیت‌الله نوری همدانی: شهادت سپهبد سلیمانی زمینه سقوط قطعی استکبار را فراهم می‌کند