خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حضور گسترده کرمانی ها در راهپیمایی محکومیت اقدام تروریستی آمریکا

مهر | فرهنگی و هنری، استان‌ها | جمعه، 13 دی 1398 - 14:38
کرمان - مردم کرمان با حضور گسترده در راهپیمایی محکومیت اقدام تروریستی آمریکا ضمن ابراز ارادت به این سردار شهید دیار اسلام اعلام کردند که ادامه دهنده راه ایشان هستند.
سردار،جمعيت،اقامه،غم،كرمان،نماز،جمعه،خبر،مصلي،اندوه

به گزارش خبرنگار مهر، امروز مردم ایران وقتی سر از بالین برداشتند، با خبری مواجه شدند که برایشان قابل باور نبود، به خصوص مردم کرمان که با خبر شهادت سردار پرافتخارشان دچار بهت و ناباوری شده بودند؛ تا جایی که برخی از مردم در کوچه و خیابان این خبر تکذیب می‌کردند؛ اما هر چه می‌گذشت این خبر پر رنگ تر شد و موجی از غم و اندوه غیرقابل توصیف مردم را فرا گرفته بود.
مردم از ابتدای صبح در مقابل منزل سردار سلیمانی حضور پیدا کردند و همانند خانواده‌ای که برادر بزرگشان را از دست داده است به سوگواری مشغول بودند؛ اوج این غم و اندوه را می‌توانستیم ظهر جمعه در مصلی کرمان هم مشاهده کنیم، هر کسی در گوشه و کناری برای خود عالمی داشت و اشک می‌ریخت.
مصلی کرمان قبل از شروع برنامه آکنده از جمعیت بود، هنگامی که مداح، مداحی می‌کرد و سخنران قبل از خطبه‌ها نام این سردار رشید اسلام را بر زبان می‌آورد، آه و فغان از جمعیت برمی خواست؛ اشک‌های جاری بر روی گونه‌ها حکایت از آن داشت که همگان از پیر، جوان و مسئولان در غم فراغ سردار دل‌ها غمگین هستند.
این عشق و ارادت و همچنین غم فراق سردار محبوب دیار کریمان را می‌توان در نماز نماینده ولی فقیه مشاهده کرد تا جایی که امام جمعه کرمان، پس از اقامه نمازجمعه، قادر به اقامه نماز عصر نبود و آیت الله شیخ بهایی نماز را اقامه کرد.
خیل عظیم جمعیت پس از اقامه نماز جمعه در راهپیمایی محکومیت اقدام تروریستی آمریکا شرکت کردند و جمعیت انبوه عاشقان سردار دل‌ها در راهپیمایی چشم هر بیننده‌ای را به خود جلب می‌کرد و از هر قشر و تفکری در جمعیت حضور داشتند.
راهپیمایان اعلام کردند که پیرو راه فرمانده خستگی‌ناپذیر جبهه‌های حق علیه باطل هستند و اجازه نمی‌دهند این اقدام جنایتکارانه آمریکا بی پاسخ بماند.