خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 25 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مراکز درمانی کشور با کمبود پرستار روبرو است

ایسنا | استان‌ها | جمعه، 13 دی 1398 - 13:45
رئیس شورای عالی نظام پرستاری کشور گفت: مراکز درمانی کشور به شدت نیازمند پرستار هستند.
پرستاري،كشور،جامعه،پرستار،پرستاران،شمس،سلامت

ایسنا/آذربایجان غربی رئیس شورای عالی نظام پرستاری کشور گفت: مراکز درمانی کشور به شدت نیازمند پرستار هستند.
شمس الدین شمس امروز ۱۳ دی ماه در سخنرانی پیش از خطبه های نماز جمعه این هفته ارومیه که در مصلی امام خمینی برگزار شد، افزود: با وجود اینکه ۱۸۰هزار پرستار در کل کشور مشغول به فعالیت هستند ولی بااین وجود مراکز درمانی کشور با کمبود نیروی انسانی وپرستار روبرو است.
وی با تاکید بر اینکه جامعه پرستاری با تاثی از بانوی بزرگ حضرت زینب خدمت گزار بیماران هستند، تصریح کرد: بحث سلامت گرانبهاترین کالا وثروت در هر انسان است و پرستاران حافظ این ثروت هستند.
شمس بااشاره به اینکه بر اساس قانون اساسی تامین سلامت جامعه برعهده دولت است، اظهار کرد: پرستاران تاثیر گذارترین حرفه را در تامین سلامت جامعه دارند.
به گزارش ایسنا، رئیس شورای عالی نظام پرستاری کل کشور یاد آور شد: استخدام پرستار برای جبران کمبود نیروی انسانی، اصلاح نظام پرداختی پرستاران و تکریم ارزش پرستاری از جمله خواسته های جامعه پرستاری از دولت است.
انتهای پیام