مظلومی: وقتی سردار سلیمانی را میدیدم به ایرانی بودنم افتخار میکردم/ این حرکت تروریستها بی پاسخ نمیماند
فارس
|
ورزشی
|
جمعه، 13 دی 1398 - 12:54
سرمربی سابق تیم فوتبال استقلال گفت: شهادت سردار سلیمانی حال و روزم را ناخوش کرده و دوست ندارم در این شرایط در مورد استقلال صحبت کنم.

پرویز مظلومی در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در خصوص انتخاب فرهاد مجیدی به عنوان سرمربی تیم فوتبال استقلال اظهار داشت: در این شرایط در مورد استقلال حرفی نمیزنم، خبر شهادت سردار سلیمانی حال و روزم را ناخوش کرده و از ابتدای صبح امروز وقتی این خبر را شنیدم شوکه شدم.
وی افزود: مطمئن هستم آنهایی که سردار سلیمانی را به شهادت رساندند پاسخشان را خواهند گرفت.
این اقدام تروریستها بی پاسخ نمیماند و من فکر نمیکنم در کشور ما کسی وجود داشته باشد که از این خبر شوکه نشده باشد.
به شخصه به سردار سلیمانی به عنوان یک ایرانی افتخار میکردم و حالا هم باید شهادت وی را به خانوادهاش هم تبریک بگویم و هم تسلیت.
انتهای پیام/ا