خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جلسه امنیتی اضطراری وزارت جنگ رژیم صهیونیستی

فارس | بین‌الملل | جمعه، 13 دی 1398 - 10:31
وزارت جنگ رژیم صهیونیستی برای بررسی وضعیت منطقه بعد از ترور سردار سلیمانی، جلسه امنیتی اضطراری تشکیل می‌دهد
سليماني،سردار،رژيم،حمله،قاسم،اضطراري،شهادت،صهيونيستي،آمريكا، ...

وزارت جنگ رژیم صهیونیستی برای بررسی وضعیت منطقه بعد از ترور سردار سلیمانی، جلسه امنیتی اضطراری تشکیل می‌دهد
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، در پی ترور سردار «قاسم سلیمانی» فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران توسط آمریکا، «نفتالی بنت» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی جلسه اضطراری با مقامات امنیتی تشکیل می‌دهد.
رسانه‌های رژیم صهیونیستی گزارش دادند بنت که اکنون در غیاب «بنیامین نتانیاهو»، سرپرست نخست‌وزیری محسوب می‌شود، در ساعات آینده امروز (جمعه) جلسه‌ای اضطراری با حضور رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل و دیگر مقامات امنیتی این رژیم جلسه‌ای اضطراری درباره ترور سردار سلیمانی خواهد داشت.
پیش از این نیز «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی که برای انعقاد قراردادی در حوزه شرق مدیترانه به یونان رفته بود، سفر خود را نیمه کاره گذاشته و به فلسطین اشغالی بازگشت.
(جزئیات بیشتر)
بامداد امروز بود که سردار سلیمانی و «ابومهدی المهندس»، معاون سازمان الحشد الشعبی عراق در حمله هوایی آمریکا به حومه فرودگاه بغداد به شهادت رسیدند.
سپاه پاسداران انقلاب اسلامی صبح امروز جمعه شهادت سرلشکر قاسم سلیمانی در حمله آمریکا در عراق را تأیید کرد.
سپاه پاسداران در اطلاعیه خود آورده است: «سردار سرافراز اسلام حاج قاسم سلیمانی پس از عمری مجاهدت بامداد امروز در حمله بالگردهای آمریکایی به شهادت رسید.»
«احمد الاسدی»، یک سخنگوی نیروهای بسیج مردمی عراقی به رویترز گفت: ««دشمن آمریکایی و اسرائیلی مسئول قتل دو مجاهد، ابو مهدی المهندس و قاسم سلیمانی هستند.»
رسانه‌های عراقی بامداد جمعه از حمله هوایی آمریکا به اهدافی در محوطه اطراف فرودگاه بین‌المللی بغداد خبر دادند.
رسانه‌ها اندکی بعد گزارش دادند دو خودرو در این حملات قرار گرفته و در جریان آن چند نفر کشته شده‌اند.
سازمان الحشد الشعبی ساعاتی بعدتر اعلام کرد مسئول تشریفات و روابط عمومی این سازمان در این حمله به شهادت رسیده است.
انتهای پیام/