متقیان: امیدوارم با کسب نتایج خوب در والیبال انتخابی المپیک دل مردم را شاد کنیم
لیبروی تیم ملی والیبال بانوان گفت: تلاش میکنیم با کسب نتایج خوب در مسابقات انتخاباتی المپیک در تایلند، دل مردم را شاد کنیم.

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از روابط عمومی فدراسیون والیبال، هاله متقیان در خصوص مسابقات انتخابی المپیک 2020 توکیو که از 17 تا 22 دی ماه به میزبانی تایلند برگزار میشود، گفت: امسال تیم امید و بزرگسالان با هم ادغام شدند و یک تیم جوان برای اعزام به این رقابتها تشکیل شده است.
وی با یادآوری شرایط بسیار خوب تمرینات و روحیه بالای دختران والیباست، افزود: در حال حاضر در اردوی چهارم هستیم و ملیپوشان از توانایی بسیار بالایی برخورداند.
در دور گروهی رقابتهای انتخابی با تیم های کره جنوبی، قزاقستان و اندونزی بازی خواهیم داشت.
متقیان در پایان ضمن قدردانی از زحمات و حمایتهای فدراسیون والیبال گفت: بازیکنان بسیار مصمم هستند و چهار مرحله اردو را با حضور مربی بسیار دلسوز و حرفهای و شرایط آرام در کمپ مجهز برگزارکردیم و امیدوارم نتایج خوبی کسب کنیم.
مسابقات والیبال انتخابی المپیک بانوان آسیا، ۱۷ تا ۲۲ دی ماه سال جاری در تایلند برگزار خواهد شد و تیم ملی والیبال کشورمان در مرحله گروهی این رقابتها با تیمهای قزاقستان، کرهجنوبی و اندونزی همگروه است.
انتهای پیام/