خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

موضوع اعتراضات به داوری فوتبال جدی شد

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | شنبه، 27 بهمن 1397 - 13:40
فدراسیون فوتبال به زودی در یک جلسه فوریتی با حضور ابزار های برگزاری لیگ برتر فوتبال تشکیل جلسه می دهد.
فوتبال،برتر،ليگ،كمك،ويديويي،داور

به گزارش گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، فدراسیون فوتبال در روز‌های اخیر مورد انتقاد باشگاه‌های فوتبال قرار گرفته است و اعترا ضات اخیر هم بیشتر پیرامون داوری‌ها و برخی شریاط میزبانی در لیگ برتر بوده است که به زودی مورد بررسی قرار می‌گیرد.
بیانیه‌های متمادی باشگاه‌های علیه یکدیگر و مصاحبه در مورد سازمان لیگ برتر فوتبال و داوری‌های جهت دار (به زعم هواداران) این روز‌ها چالش اصلی فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ برتر فوتبال است و گاهی دامن وزارت ورزش را هم می‌گیرد.
باید دید بحث کمک داور ویدیویی در این جلسه به عنوان تنها راهکار نمره قبلوی می‌گیرد یا خیر؟
فدراسیون فوتبال که این روز‌ها با مشکل بودجه‌ای هم دست به گریبان است باید در این را از باشگاه‌های فوتبال کمک بگیرد و گفته می‌شود برخی از تیم‌ها به دلیل ضرر و زیان بیش از حد از داوری حاضرند برخی هزینه‌ها را متقبل شوند.
بیشتر بخوانید:
خسروی: نباید عجولانه به کمک داور ویدیویی روی آورد
اصفهانیان: حقوق داوران لیگ برتر فوتبال ایران باید بیشتر شود
دومین اشتباه فاحش داوری در جام ملت‌های آسیا
انتهای پیام/
آیا سیستم کمک داور ویدیویی در فوتبال ایران استفاده می شود؟