خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

توزیع هزار و ۵۰۰ دستگاه دیالیز تا پایان امسال

باشگاه خبرنگاران | سلامت و پزشکی | پنجشنبه، 12 دی 1398 - 22:02
رئیس اداره مدیریت بیماری‌های خاص و پیوندی وزارت بهداشت گفت: تا پایان امسال ۱ هزار و ۵۰۰ دستگاه دیالیز در سراسر کشور توزیع می‌شوند که بیش از ۵۰۰ دستگاه به وسیله شرکت‌های دانش بنیان داخلی تولید شده است.
دياليز،توزيع،بهداشت،بيماران،عضو،كشور،پيوندي،تحويل،500،اداره

مهدی شادنوش رئیس اداره مدیریت بیماری‌های خاص و پیوندی وزارت بهداشت در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به توزیع دستگاه‌های دیالیز در کشور، اظهار کرد: در حال حاضر وضعیت تخت‌های دیالیزی در کشور مناسب ارزیابی شده است و دستگاه‌های دیالیز در سراسر کشور در حال توزیع است.
او ادامه داد: با توزیع 1 هزار و 500 دستگاه دیالیز تا پایان امسال به ازاء هر 4.6 بیمار، ایران به یک تخت دیالیز می‌رسد که این مطابق استانداردهای بین‌المللی است.
رئیس اداره مدیریت بیماری‌های خاص و پیوندی وزارت بهداشت تأکید کرد: دستگاه‌های دیالیز فرسوده با نو جایگزین می‌شوند و عدالت در توزیع دستگاه‌های دیالیز در سراسر کشور با اجرای طرح توزیع 1 هزار و 500 دستگاه دیالیز ارتقاء پیدا می‌کند.
شادنوش بیان کرد: شرکت‌های دانش بنیان در زمینه تولید دستگاه‌های دیالیز فعال هستند به طوری که از بین 1 هزار و 500 دستگاه دیالیز که تا پایان امسال توزیع می‌شوند، بیش از 500 دستگاه به وسیله همین شرکت‌های دانش بنیان تولید شده است.
او با اشاره به لزوم فرهنگ‌سازی برای ارتقاء اهداء عضو، گفت: خبرهای خوبی در زمینه اهداء عضو در کشور اعلام می‌شود و بر اساس بررسی‌های انجام گرفته، میزان اهداء عضو در 9 ماهه اول امسال نسبت به سال گذشته از رشد چشم‌گیری برخوردار است.
رئیس اداره مدیریت بیماری‌های خاص و پیوندی وزارت بهداشت یادآوری کرد: در حال حاضر روزانه بین 7 تا 10 نفر به دلیل نرسیدن عضو فوت می‌کنند و متأسفانه باید بگویم که 25 هزار نفر در نوبت دریافت عضو هستند.
شادنوش با اشاره به تحریم ظالمانه آمریکا در خصوص تحویل ندادن داروی‌های بیماران MTS، گفت: به دلیل تحریم‌های ظالمانه آمریکا شرکت‌های تولید کننده داروهای بیماران MTS به بهانه‌های مختلف از تحویل دادن دارو به ما امتناع می‌کنند و در حدود یک ماه پیش ما نامه‌ای به سازمان بهداشت جهانی در این خصوص داده‌ایم اما متأسفانه مجامع بین‌المللی سکوت کرده و هیچ واکنشی نسبت به این مسئله نشان نمی‌دهند.
او ادامه داد: اگر گوش شنوایی در جهان وجود داشته باشد باید در راستای دفاع از حقوق بیماران فعالیت مثبتی را نشان بدهد و متأسفانه بازی کثیف آمریکا این است که با گروگان گرفتن بیماران از تحویل دارو به ما جلوگیری می‌کند.
رئیس اداره مدیریت بیماری‌های خاص و پیوندی وزارت بهداشت افزود: اگر آمریکا به هیچ آئین و مرامی وفادار نیست، حداقل آزاده باشد و اجازه تحویل دارو به بیماران را به ما بدهد.
انتهای پیام/