خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 09 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

درگیری مرزبانان با قاچاقچیان در مرز میرجاوه؛ بیش از 2.5 تن مواد مخدر کشف شد

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 12 دی 1398 - 18:55
فرمانده مرزبانی سیستان و بلوچستان از انهدام باند بزرگ قاچاق مواد افیونی و کشف بیش‌از 2 تن و 700 کیلوگرم انواع موادمخدر در منطقه مرزی میرجاوه این استان خبر داد.
مرزباني،موادمخدر،مرزداران،بلوچستان،سيستان،فرماندهي،باند،عملي ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، به نقل از پایگاه خبری مرزبانی استان سیستان و بلوچستان، سردار محمد ملاشاهی اظهار داشت: مرزداران این فرماندهی با انجام اقدامات گسترده اطلاعاتی از فعالیت باند بزرگ قاچاق موادمخدر در منطقه مرزی میرجاوه مطلع و با تشدید اقدامات کنترلی و برنامه‌ریزی دقیق عملیاتی، انهدام این باند بزرگ را به صورت ویژه در دستور کار خود قرار دادند.
وی ادامه افزود: برای انهدام این باند بزرگ قاچاق موادمخدر چندین تیم پوششی و عملیاتی، پس از شناسایی مسیرهای تردد قاچاقچیان به اجرای هدفمند کمین پرداخته و با پشتیبانی اطلاعاتی و هدایت عملیاتی مرزبانی استان، سوداگران مرگ را در رسیدن به اهداف شومشان ناکام گذاشتند.
فرمانده مرزبانی سیستان و بلوچستان گفت: در این عملیات مرزبانان این فرماندهی موفق شدند ضمن توقیف یک دستگاه خودرو و دستگیری 2 نفر قاچاقچی، 2 تن و 744 کیلوگرم انواع موادمخدر شامل 2 تن و 337 کیلوگرم تریاک و 407 کیلوگرم حشیش را کشف کنند.
وی با قدرانی از زحمات شبانه‌روزی مرزداران سیستان و بلوچستان بویژه دلاورمردان هنگ مرزی میرجاوه که در این عملیات با رشادت و هوشمندی کامل عمل کردند، تصریح کرد: مرزداران این فرماندهی در راستای مبارزه با موادمخدر و برخورد با قاچاقچیان که یکی از مهمترین اولویت‌های مرزبانی نیروی انتظامی در سال 98 است از هیچ تلاش و کوششی دریغ نخواهند کرد.
انتهای پیام/392/ ع