خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 26 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اظهارنظر وزارت خارجه پاکستان در ارتباط با ایران و آمریکا

مهر | بین‌الملل | پنجشنبه، 12 دی 1398 - 18:10
وزارت خارجه پاکستان به تحولات اخیر در عراق واکنش نشان داد و اعلام کرد این تحولات را زیر نظر دارد.سخنگوی وزارت خارجه پاکستان همچنین در ارتباط با تحولات اخیر میان تهران و واشنگتن اظهارنظر کرد.
تحولات،آمريكا،الشعبي،سفارت،عراق،اعلام

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، «عایشه فاروقی»،‌ سخنگوی جدید وزارت امور خارجه پاکستان در واکنش به تحولات اخیر در عراق اعلام کرد که کشورش از نزدیک این تحولات را زیر نظر دارد.
سخنگوی وزارت خارجه پاکستان، همچنین تحولات اخیر میان تهران و واشنگتن را موضوعی دوجانبه مربوط به این دو کشور عنوان کرد و از موضع‌گیری بیشتر در این ارتباط خودداری کرد و گفت: اکنون زمان مناسب برای اظهار نظر درباره تحولات ایران و آمریکا نیست.
از روز سه‌شنبه صدها معترض عراقی در اعتراض به حمله آمریکا به پایگاه‌های الحشد الشعبی و نقض حاکمیت کشورشان، مقابل سفارت آمریکا در بغداد تظاهرات کردند و پرچم عراق و الحشد الشعبی را بر فراز دیوارهای این سفارت برافراشتند و پس از آن روز گذشته با درخواست دولت عراق پایان این اعتراضات در روبروی سفارت آمریکا اعلام شد.
طبق اعلام منابع حشد الشعبی، در حمله هوایی روز یکشنبه جنگنده‌های آمریکایی به مواضع «گردان‌های حزب‌الله»، دست‌کم ۲۸ مبارز شهید و ۵۱ نفر دیگر مجروح شدند.