خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وزیر راه: تکمیل راه آهن رشت

تسنیم | اقتصادی، استان‌ها | پنجشنبه، 12 دی 1398 - 17:16
وزیر راه و شهرسازی گفت: راه‌آهن رشت به انزلی به‌دلیل مشکلات زیست محیطی و خطر خشک شدن تالاب این شهرستان نیازمند تحقیقات بیشتر است و پس از بررسی موارد مختلف اقدامات لازم انجام می‌شود.
رشت،تالش،انزلي،شهرسازي،تكميل،وزير،كشور،تسنيم

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی امروز در جریان سفر به استان گیلان از روند ساخت بیمارستان 231 تختخوابی تالش و همچنین پروژه‌ راه‌آهن رشت به انزلی بازدید کرد.
وزیر راه و شهرسازی در حاشیه بازدید از پروژه‌ راه‌آهن رشت به انزلی اظهار داشت: تا پایان دولت فعلی 580 کیلومتر آزادراه به آزادراه‌های کشور اضافه می‌شود و از 7 هزار میلیارد تومان اعتبارات مربوط به راه‌های کشور 700 میلیارد تومان متعلق به استان گیلان به‌عنوان بخش مهمی از کریدور کشور که قسمتی از ترافیک شمال به جنوب و شرق به غرب را پوشش می‌دهد اختصاص دارد.
محمد اسلامی افزود: پروژه ریلی راه‌آهن رشت به کاسپین تا یک سال دیگر تکمیل می‌شود اما راه‌آهن رشت به انزلی به‌دلیل مشکلات زیست محیطی و خطر خشک شدن تالاب این شهرستان نیازمند تحقیقات بیشتر است و پس از بررسی موارد مختلف اقدامات لازم انجام می‌شود.
به گزارش تسنیم، عملیات ساخت بیمارستان 231 تختخوابی تالش با 15 هزار متر مربع زیربنای ساختمان‌های اصلی از سال 1388 آغاز شده است و در 4 طبقه ساخته شده و شامل بخش‌های مختلف درمانی و پزشکی است و در حال حاضر 98 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
وزیر راه و شهرسازی بر تکمیل پل گذر موقت شهر اسالم تالش نیز تاکید کرد و از شهردار و شورای شهر تالش خواست که برای رفع مشکلات عبور و مرور مردم این منطقه روند تکمیل این پروژه را پیگیری کنند.
انتهای پیام/613/ ع