هیچ پروژه ورزشی بدون مطالعه اجرا نمیشود/ اصلاح نگرش ورزشی با همکاری نهادها
معاون فرهنگی و توسعه ورزش همگانی وزیر ورزش و جوانان گفت: امروز بدون مطالعه هیچ ساخت و سازی را انجام نمیدهیم چراکه وقتی میتوان امکانات ورزشی کمهزینه و زودبازده را ایجاد کرد چرا باید به دنبال پروژههای بزرگ و فاقد بازدهی باشیم.

ایسنا/خراسان جنوبی معاون فرهنگی و توسعه ورزش همگانی وزیر ورزش و جوانان گفت: امروز بدون مطالعه هیچ ساخت و سازی را انجام نمیدهیم چراکه وقتی میتوان امکانات ورزشی کمهزینه و زودبازده را ایجاد کرد چرا باید به دنبال پروژههای بزرگ و فاقد بازدهی باشیم.
سید عبدالحمید احمدی، امروز پنجشنبه ۱۲ دی، در نشست هماندیشی مدیران و نخبگان فرهنگی با خراسان جنوبی با محوریت تبیین گام دوم انقلاب اظهار کرد: شیوع کمتحرکی در خراسان جنوبی ۵۱ درصد است که در مقایسه با میانگین کشوری که ۵۷ درصد بوده، آمار خوبی است، اما همین رقم نیز عدد بزرگی است.
وی با بیان اینکه نیمی از جمعیت استان به مشکل کمتحرکی دچارند، افزود: ۳۰ میلیون نفر از جمعیت کشور به فشار خون مبتلا بوده و جمعیت دیابتی نیز افزایش قابل ملاحظهای دارد و براساس آمارها افسردگی بین مردم شیوع پیدا کرده که خطر بزرگی است و ۶۵ درصد جمعیت کشور دچار چاقی و اضافه وزن هستند.
به گزارش ایسنا، معاون فرهنگی و توسعه ورزش همگانی وزیر ورزش و جوانان با بیان اینکه ورزش همگانی حق الناس بوده و در قانون اساسی نیر ورزش برای همه توصیه شده که باید در گام دوم این نقیصه بزرگ را اصلاح کنیم، تصریح کرد: باید در ورزش توازن ایجاد شود چراکه نیاز واقعی جامعه توازن است و اولویتها باید به سوی تحقق ورزش همگانی باشد.
احمدی با بیان اینکه همافزایی بین دستگاهها از رویکردهای وزارت ورزش است، اظهار کرد: در حوزه مدیریت شهری و شهرداریها باید ظرفیتها از طریق همافزایی در بخش ورزش همگانی هزینه شود که بهترین ظرفیت ممکن برای توسعه ورزش شهروندی است.
وی بیان کرد: در بخش دانشجویی پنج میلیون نفر جمعیت داریم و ورزش همگانی برای حوزه بانوان باید جدیتر دنبال شود چراکه میزان کم تحرکی در بانوان کشور ۶۵ درصد است.
معاون فرهنگی و توسعه ورزش همگانی وزیر ورزش و جوانان گفت: در حوزه ورزش همگانی باید گامهای بلندتری برداشته شود چراکه جمعیت کارگری کشور ۱۴ میلیون نفر و جمعیت دانشآموزی نیز ۱۴ میلیون نفر است.
احمدی با تاکید بر برنامهریزی درست در بخش کودکان، اظهار کرد: باید از ظرفیت صدا و سیما در پرداختن به بحث ورزش همگانی توجه شود چراکه تاکنون صدا و سیما بیشتر به سراغ ورزش قهرمانی رفته است.
وی گفت: در حوزه ورزش همگانی به دنبال اصلاح نگرش هستیم و باید تلاش بیشتری در راستای افزایش سواد ورزشی مردم و ایجاد نگرش مناسب و مطلوب در جامعه نسبت به ورزش انجام دهیم.
معاون وزیر ورزش و جوانان با بیان اینکه یکی از تاکیدات مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی توجه به آنچه در ۴۰ سال گذشته انجام شده و رفع نقایص، اشتباهات و مشکلات امور اجرایی و مدیریتی کشور است، تصریح کرد: یکی از نقصها، نبود تعامل در همراهی و همکاری بین دستگاههاست چراکه مخاطب اصلی همه نهادها مردم هستند و فلسفه وجودی همه مجموعههای ساختاری و مدیریتی گرهگشایی از کار مردم است.
احمدی با تاکید بر پرهیز ار فعالیتهای جزیرهای و ناهماهنگ عمل کردن، افزود: هنر مدیریت در هر حوزهای، توانمندی در ایجاد هماهنگی و همافزایی است.
وی ادامه داد: برخی هزینههایی که در این ۴۰ سال انجام شده منطبق با نیازها و مطالعه شده، نبوده است که اگر با مطالعات دقیقتر انجام میدادیم هزینهها کمتر و بهرهوری بیشتر میشد.
معاون وزیر ورزش و جوانان تصریح کرد: هیچ کشوری در ۴۰ سال گذشته به اندازه ایران ساخت و ساز ورزشی نداشته، اما برخی از این ساخت و سازها با مطالعه و کارشناسی نبوده است.
احمدی بیان کرد: خراسان جنوبی یک سالن ورزشی پنج هزار متری برای میزبانی رویدادهای ورزشی ندارد و در شهرستانها سالنهای کوچک که بتواند به شکل چند منظوره در اختیار علاقمندان به ورزش قرار بگیرد، نیست و این در حالی است کا یک ورزشگاه دارد که مطابق با نیاز آن نیست.
معاون وزیر ورزش و جوانان تصریح کرد: خراسان جنوبی استانی با ظرفیتهای بسیار است و گامهای خوبی از زمان انتصاب استاندار خراسان جنوبی برای توسعه این منطقه در ابعاد مختلف برداشته شده که امیدواریم این دستاوردها به ثمر بنشیند.
احمدی با اشاره به نگاه توسعهمدار استاندر خراسان جنوبی و تعامل خوب با وزارت ورزش و جوانان، ادامه داد: نیازهای ورزشی استان احصا شده و براساس اولویتها پیگیری میشود.
وی با بیان اینکه همه نهادهای مرتبط برای پاسخگویی به نیاز مردم در حوزه ورزش همگانی باید حرف واحد بزنند، خاطرنشان کرد: وزارت ورزش و جوانان، متولی امر ورزش و جوانان است، اما نیروی انسانی و منابع این دستگاه به تنهایی پاسخگوی نیاز مردم نیست و تا زمانی که وزارت آموزش و پرورش، نیروهای مسلح، بخش کارگری، صدا و سیما، دانشگاهها، رسانهها نهادهای اجتماعی و مدنی با یکدیگر تعامل نداشته باشند، اقدامات ما پاسخگوی نیازها نیست.
انتهای پیام