خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 05 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بودجه ۹۹ نیازمند اصلاحات بیشتری است

باشگاه خبرنگاران | سیاسی | پنجشنبه، 12 دی 1398 - 13:56
سخنگوی کمیسیون برنامه و بودجه گفت: کمیسیون تلفیق بودجه تا آنجایی که شرایط و زمان اجازه دهد اصلاحات لازم بر روی بودجه را انجام می‌دهد تا ساختار بودجه شکل مناسب‌تری به خود بگیرد.
بودجه،برنامه،لايحه،اصلاحات،خدابخشي،ذكر،كميسيون،ساختار،مجلس

خدابخشی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان:
محمد خدابخشی سخنگوی کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره ساختار بودجه سال ۹۹ گفت: سازمان برنامه و بودجه زمان بسیاری گذاشت تا اصلاحات ساختاری که باید در بودجه کشور انجام می‌شد و مقام معظم رهبری هم بر آن تأکید بسیاری داشتند، انجام شود و پیشنهاداتی هم برای آن آماده کرده بود.
او ادامه داد: سازمان برنامه و بودجه در پیشنهادات خود چهار محور درآمدزایی پایدار، هزینه‌کرد کار‌ها، ثبات اقتصاد و توسعه عدالت و اصلاحات نهادی در نظام مدیریتی را مطرح کرده بود که توسط سازمان برنامه و بودجه و در قالب ۹ برنامه پیشنهاد داده شد که باید برای هر برنامه اقداماتی انجام می‌شد.
بیشتر بخوانید: رمزگشایی از بودجه ۹۹
خدابخشی افزود: تمام مواردی که باید در قالب احکام در لایحه بودجه ذکر می‌شد در این لایحه لحاظ نشده و ممکن است تنها بخش‌هایی از آن در بودجه ذکر شده باشد؛ بنابراین اصلاحات ساختاری مد نظر انجام نشده و باید در کمیسیون تلفیق تلاش کنیم تا اصلاحات بیشتری روی بودجه انجام شود؛ کمیسیون تلفیق بودجه هم تا آنجایی که شرایط و زمان اجازه دهد اصلاحات لازم را بر روی بودجه انجام خواهد داد تا ساختار بودجه شکل مناسب‌تری به خود بگیرد.
خدابخشی تصریح کرد: کاهش وابستگی به نفت و جایگزینی درآمد‌ها با درآمد‌های حاصل از فروش نفت خام و میعانات گازی مهم‌ترین موضوعاتی است که باید در اصلاح ساختار بودجه مورد توجه قرار بگیرد، افزون بر این بازنگری در معافیت‌های مالیاتی و جلوگیری از فرار مالیاتی پیشنهاداتی از سوی کارشناسان برای درج در بودجه بود که در این لایحه به خوبی لحاظ نشده است.
سخنگوی کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی گفت: برای مثال وضع مالیات بر خانه‌های خالی از سکنه موضوع دیگری بود که انتظار می‌رفت در لایحه بودجه لحاظ شود ولی در بودجه ذکر نشده است؛ موارد و مصادیق بسیار دیگری هم بوده که دولت می‌توانست در لایحه بودجه آنها را ذکر کند تا جایگزینی با درآمد‌های نفتی به صورت مناسب تری انجام شده و درآمدزایی بیشتری داشته باشد، اما فقدان آنها در این لایحه به چشم می‌خورد.
انتهای پیام/