سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دستگیری سارقان در قزوین در لباس ماموران پلیس

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 12 دی 1398 - 13:21
قزوین- فرمانده انتظامی شهرستان قزوین از دستگیری دو سارق در لباس ماموران پلیس در قزوین خبر داد.
انتظامي،منزل،مأمور،خدايي،سرهنگ،گوشي،پليسي

سرهنگ بیژن خدایی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در پی تماس خانمی با مرکز فوریت‌های پلیس ۱۱۰ مبنی بر سرقت با جعل عنوان مأمور نیروی انتظامی، بلافاصله مأموران واحد گشت در محل حاضر شدند.
این مقام انتظامی افزود: با حضور واحد گشت در محل، فرد تماس گیرنده اظهار داشت در منزل حضور داشتم که ۲ نفر با معرفی خود عنوان مأمور انتظامی به زور وارد منزل شده و پس از بازرسی منزل، یک دستگاه گوشی همراه آیفون را سرقت کرده و از منزل خارج شدند.
سرهنگ خدایی تصریح کرد: پس از اقدامات فنی و اطلاعاتی در یک عملیات غافلگیرانه، خودروی متهمان شناسایی و پس از تعقیب و گریز و شگردهای پلیسی خودرو متوقف و راننده دستگیر شد.
فرمانده انتظامی شهرستان قزوین با اشاره به اینکه در بازرسی از خودرو، گوشی همراه مسروقه کشف شد افزود: تلاش پلیس برای دستگیری همدست سارق ادامه دارد.
این مقام انتظامی در پایان از شهروندان خواست؛ در صورت درخواست‌های غیر معقول توسط افراد که خود را مأمور دولتی معرفی می‌کنند، حتماً از وی کارت شناسایی معتبر بخواهند و در صورت مشاهده موارد مشکوک، مراتب را سریعاً به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ اطلاع دهند.