خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 30 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جولان سگ‌های ولگرد دغدغه شهروندان ابهری

ایسنا | استان‌ها | پنجشنبه، 12 دی 1398 - 11:08
معاون خدمات شهری شهرداری ابهر گفت: سگ‌های ولگرد از سطح شهر ابهر جمع‌آوری می‌شود.
شهرداري،ابهر،ولگرد،ادامه،شهروندان،معاون

ایسنا/زنجان معاون خدمات شهری شهرداری ابهر گفت: سگ‌های ولگرد از سطح شهر ابهر جمع‌آوری می‌شود.
جواد شاه‌محمدی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: شهرداری ابهر جهت رفع دغدغه شهروندان درخصوص وجود سگ‌های بلاصاحب در معابر عمومی و ایجاد رعب و وحشت برای دانش‌آموزان و خانواده‌های آنان، اقدام به جذب پیمان‌کار بخش خصوصی جهت زنده‌گیری سگ‌ها کرده است.
وی با بیان این‌که در همین راستا شهرداری با اختصاص یک دستگاه نیسان و دو نفر نیرو آماده خدمات‌رسانی به شهروندان است، ادامه داد: تعداد ۷۰ قلاده سگ در هفته اخیر از سطح شهر جمع‌آوری شده است.
این مسئول با بیان این‌که سگ‌های ولگرد سگ‌هایی هستند که تحت مراقبت شخص مشخصی نبوده و آزادانه در خیابان‌ها پرسه می‌زنند، ادامه داد: ترشحات بزاق، ادرار و خون این سگ‌ها می‌تواند شامل ویروس‌ها، میکروب‌ها و انگل‌هایی باشد که باعث ابتلا انسان به بیماری شود.
معاون خدمات شهری شهرداری ابهر، با اشاره به این‌که طبق دستورالعمل وزارت کشور اطلاع و کشتار سگ‌ها غیرقانونی است، ادامه داد: سگ‌های جمع‌آوری شده باید حتماً زنده‌گیری شوند.
طبق دستورالعمل‌ها در زنده‌گیری سگ‌های ولگرد چندین اداره و ارگان مسئولیت و وظایفی دارند که همه آنها باید شهرداری را در دستیابی به این اهداف یاری دهند.
شاه‌محمدی خاطرنشان کرد: از همشهریان درخواست می‌شود در صورت نیاز با شماره تلفن‌های ۴_۳۵۲۷۹۰۰۰ تماس بگیرند.