خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اجرای فاز اول جمع‌آوری بخاری‌های نفتی از کلاس‌های درس لرستان

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 11 دی 1398 - 23:53
خرم‌آباد- مدیرکل آموزش و پرورش لرستان از اجرای فاز اول جمع‌آوری بخاری‌های نفتی از کلاس‌های درس این استان خبر داد.
اعتبارات،پروژه،اختصاص،پرورش،تومان،استان

به گزارش خبرنگار مهر، رضا زینی وند در حاشیه شورای آموزش و پرورش لرستان با تاکید بر اینکه در جریان سیلاب ۱۱۳ مدرسه استان تخریب، ۳۱۰ مدرسه آسیب و تجهیزات ۱۷۹ مدرسه نیز از بین رفت، افزود: در این راستا ۱۱۰ میلیارد تومان از محل اعتبارات ملی برای احداث پروژه‌های سیلاب و نیمه تمام به استان اختصاص داده شد.
وی با اشاره به کمک ۱۰۰ میلیارد تومانی خیرین در این رابطه، گفت: همچنین ۱۱۱ میلیارد تومان از محل اعتبارات استانی اختصاص پیدا کرد.
مدیرکل آموزش و پرورش لرستان با تاکید بر اینکه سهم اعتبارات عمرانی این نهاد به شش درصد افزایش پیدا کرده است، گفت: با این اعتبارات ۱۵۷ پروژه با ظرفیت ۵۷۰ کلاس درس در سال جاری آغاز کردیم.
زینی وند، تصریح کرد: ۱۳۰ پروژه از این تعداد شروع و در حال اتمام هستند، ۳۱ پروژه با ۱۲۱ کلاس درس نیز با حضور وزیر آموزش و پرورش به بهره برداری رسید، ۲۷ پروژه نیز در حال واگذاری به پیمانکار است.
وی همچنین با اشاره به فاز اول جمع آوری بخاری‌های نفتی استان، گفت: در این زمینه ۴۲ میلیارد تومان برای دو هزار ۸۸۱ کلاس درس اختصاص پیدا کرده است و تقریباً عملیات اجرایی این امر به اتمام رسیده است.
مدیرکل آموزش و پرورش لرستان، تصریح کرد: همچنین ۱۰ میلیارد تومان برای ایجاد انشعاب گاز مدارس استان اختصاص پیدا کرده است و با این اوصاف مدارسی که دارای علمک گاز هستند، بخاری نفتی آنها جمع آوری می‌شود.
زینی وند، عنوان کرد: امیدواریم شرکت گاز در این زمینه سرعت عمل بیشتری داشته باشند.