حضرت زینب(س) الگویی شایسته برای همه زنان و مردان جامعه است
برخی بیان میکنند که حضرت زینب(س) الگوی زنان است، ولی به نظر میرسد این بیان کامل نیست و این بانوی بزرگوار نه تنهای الگوی زنان بلکه الگویی شایسته برای همه زنان و مردان جامعه است.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله محسن فقیهی عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم صبح امروز ۱۱ دی ماه در درس اخلاق خود، ضمن تبریک فرارسیدن ولادت حضرت زینب کبری علیها السلام و روز پرستار، گفت این بانوی بزرگوار در احیای اسلام و مکتب تشیع نقش زیادی داشتند و در این مسیر سختیهای زیادی را متحمل شدند.
آیت الله فقیهی با تاکید بر شخصیت حضرت زینب کبری بیان کرد: امام سجاد علیه السلام خطاب به عمه بزرگوارشان میفرماید: اَنْتِ بِحَمدِ اللّهِ عالِمَةٌ غَیرَ مُعَلَّمَة وَ فَهِمَةٌ غَیرَ مُفَهَّمَة؛ یعنی، ای عمّه!
شما الحمداللّه بانوی دانشمندی هستید که تعلیم ندیده، و بانوی فهمیدهای هستی که بشری تو را تفهیم ننموده است.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم ضمن بیان نیازمندی جامعه امروزه به الگوی شایسته گفت: برخی بیان میکنند که حضرت زینب سلام الله علیها الگوی زنان است، ولی به نظر میرسد این بیان کامل نیست و این بانوی بزرگوار نه تنهای الگوی زنان بلکه الگویی شایسته برای همهی زنان و مردان جامعه است.
استاد اخلاق حوزه علمیه در پایان با اشاره به نقش زنان در خانواده و انقلاب اسلامی تصریح کرد: فرزندان صالح حاصل تربیت مادرانی صالح و با تقوا است.
در شکل گیری انقلاب اسلامی و دوران ۸ سال دفاع مقدس نیز زنان و بانوان نقش مهم و تأثیرگذاری داشتند و مشوق اصلی مردان و همسران خویش برای شرکت در جبهههای انقلاب بودند.