خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اعتراض شدید ایران به آمریکا با احضار سفیر سوئیس

باشگاه خبرنگاران | سیاسی | چهارشنبه، 11 دی 1398 - 14:40
وزرات خارجه ایران سفیر سوئیس را برای اعتراض به آمریکا احضار کرد.
آمريكا،عراق،كشور،سوئيس،حافظ،منافع،ايران،كاردار،احضار

امروز انجام شد؛
به گزارش حوزه سیاست خارجی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران به دلیل اعتراض شدید کشورمان به آمریکا، سفیر سوئیس حافظ منافع این کشور را احضار کرد.
کاردار سوئیس بعنوان حافظ منافع آمریکا در خصوص مواضع مقامات آمریکا در مورد تحولات عراق به وزارت امور خارجه احضار و مراتب اعتراض شدید جمهوری اسلامی ایران نسبت به اظهارات جنگ طلبانه و ناقض منشور ملل متحد مقامات آمریکایی به حافظ منافع آن کشور ابلاغ شد.
محسن بهاروند دستیار وزیر امور خارجه در نشست احضار کاردار سوئیس از حافظ منافع آمریکا خواست که علاوه بر اعلام اعتراض ایران به آمریکا این پیام را به آن‌ها برساند که کشور عراق یک کشور مستقل است و مردم عراق نیز مردمی آزادیخواه، استقلال طلب و شرافتمند هستند.
ارتش آمریکا بدون ارائه کوچکترین شواهدی در مورد مقصر بودن آنها حداقل ۲۵ نفر از جوانان ملت عراق را به شهادت رسانده و تعداد بیشماری را مجروح کرده است.
طبیعتا مردم عراق به کشوری که سرزمین آن‌ها را اشغال کرده و جوانان آن‌ها را می‌کشد واکنش نشان می‌دهد.
آمریکایی‌ها حتی دو نقطه را همزمان در سوریه بمباران کرده اند که نشان می‌دهد بدنبال اهداف دیگری هستند و بهانه جویی می‌کنند.
مقامات آمریکایی بهتر است دست از فرافکنی برداشته و بی دلیل به کشور ما اتهام نزنند.
به کاردار سوئیس گوشزد شد که ایران کشوری جنگ طلب نیست، ولی در مقابل هیچ تهدید و هر اقدام نابخردانه‌ای هم دست بسته نیست و با تمام قدرت از خود دفاع می‌نماید.
دولت آمریکا بجای اتهام زنی بی مورد به دیگران باید یاد بگیرد چگونه با ملت‌های دیگر حرف بزند و دست از اشغالگری بردارد.
انتهای پیام/