سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ترخیص ۴ دانشجوی آسیب‌دیده حادثه علوم و تحقیقات

باشگاه خبرنگاران | سلامت و پزشکی | چهارشنبه، 19 دی 1397 - 18:34
براساس آخرین گزارش‌ها ۴ دانشجوی آسیب دیده حادثه دانشگاه علوم و تحقیقات از بیمارستان مرخص شدند.
مصدومان،دانشگاه،حادثه،بيمارستان،مصدوم

به گزارش حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، طبق آخرین گزارش دریافتی از وضعیت مصدومان حادثه تلخ دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات، از مجموع ۱۱ مصدومی که در بیمارستان‌های امام خمینی (ره)، عرفان نیایش، حضرت رسول (ص) و نورافشار بستری بودند، امروز چهار مصدوم مرخص شدند.
بدین ترتیب اکنون ۲ مصدوم در بیمارستان امام خمینی (ره)، ۱ مصدوم در بیمارستان نورافشار، ۱ مصدوم در بیمارستان حضرت رسول (ص) و ۳ مصدوم در بیمارستان عرفان نیایش بستری هستند که امیدواریم با دعای خیر مردم هر چه سریع‌تر سلامتی خود را باز یافته و به کانون خانواده باز گردند.
دانشگاه آزاد اسلامی بنا به وظیفه ذاتی خود از هیچ کوششی در مسیر بهبود کامل حادثه دیدگان و رفع آلام مصیبت دیدگان دریغ نخواهد کرد و پیگیر درمان مصدومان این حادثه دردناک تا مرحله بهبود کامل دانشجویان خواهد بود.
انتهای پیام/
آخرین وضعیت از دانشجویان مصدوم دانشگاه علوم و تحقیقات