مسابقه ملی فنورز به میزبانی شیراز برگزار میشود
رئیس دانشگاه فنی و حرفهای استان فارس اعلام کرد که سال آینده شیراز میزبان مسابقه ملی فن ورز ویژه دانشجویان دانشکدههای فنی و حرفهای کشور خواهد بود.

ایسنا/فارس رئیس دانشگاه فنی و حرفهای استان فارس اعلام کرد که سال آینده شیراز میزبان مسابقه ملی فن ورز ویژه دانشجویان دانشکدههای فنی و حرفهای کشور خواهد بود.
دکترمحمدجامعی در مراسم افتتاحیه مسابقه استانی "فنورز" در شیراز، گفت: برگزیدگان مرحله استانی مسابقه فن ورز، سال آینده در مرحله ملی با یکدیگر به رقابت خواهند پرداخت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفهای فارس، جامعی گفت: مسابقه فن ورز استانی در فارس با حضور 73 شرکت کننده از 13 دانشکده و به شکل کارگاهی برگزار شد.
او با بیان اینکه این مسابقه در رشتههای معماری(اسکیس)، کامپیوتر(برنامه نویسی و شبیهسازی)، برق (PLC) و جوشکاری برق برگزار شد، گفت: یکی از اهداف برگزاری مسابقه "فنورز" این است که ضعفها و مشکلات آموزشی رصد تا وضعیت خود را در مقایسه با سایر دانشگاهها مورد ارزیابی قرار دهیم.
جامعی با اشاره به برگزاری المپیاد ملی مهارت سازمان فنی و حرفهای، خاطرنشان کرد: برگزاری مسابقه "فنورز" تمرینی خوبی برای آماده شدن دانشجویان علاقهمند جهت شرکت در این دوره از مسابقات است.
وی گفت: این دوره از مسابقات فرصت خوبی است که قابلیت، توانمندی و استعدادهای دانشجویان دانشگاه فنی و حرفهای ظهور و بروز کند.
رئیس دانشگاه فنی و حرفهای استان فارس گفت: دانشجویان این دانشگاه از ایدههای خوبی برخوردار هستند و چنانچه مهارت را به خوبی فرا گیرند، می توانند چرخ اقتصاد را به خوبی به حرکت درآورده و جایگاه دانشگاه در سطح ملی و بین المللی را ارتقاء داده و افتخارآفرین باشند.
مسئول هسته انجمنهای علمی دانشگاه فنی و حرفهای استان فارس و دبیر برگزاری نخستین مسابقه استانی "فنورز" نیز شعار این دوره را "دستانی که مهارت دارند، بیکار نمیمانند" اعلام و اضافه کرد: امروز اگر میخواهیم وضعیت اشتغال جامعه به یک هدف خوب برسد باید مهارت آموزی را ترویج و نهادینه کنیم.
دکتر امیرحسین محرر افزود: با طرفیت ها و پتانسیل های خوبی که در بین انجمن های علمی دانشگاه فنی و حرفه ای استان فارس وجود دارد این دانشگاه همواره میزبان رویدادهای استانی و ملی دانشجویی بوده و آمادگی تعامل با انجمنهای علمی سایر دانشگاههای استان را نیز دارد.
محرر گفت: اجرای برنامههای مشترک با ترکیب انجمنهای مختلف علمی نیز در دست اقدام است که این مهم نیز میتواند افزایش کار تیمی دانشجویان و برگزاری رویدادهای بزرگ علمی را به دنبال داشته باشد.
انتهای پیام