دولت طرحهای جدیدی برای کمک به توسعه اردبیل در نظر گرفته است
اردبیل - رئیس جمهور گفت: طرحهای مناسب و جدیدی برای کمک به روند توسعه استان اردبیل در نظر گرفته شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، حسن روحانی پیش از ظهر چهارشنبه در بدو ورود به استان اردبیل در محل فرودگاه عنوان کرد: به منظور تداوم روند توسعه استان اردبیل طرحهای مناسب و جدیدی توسط دولت در منطقه در نظر گرفته شده است.
به گفته وی طرحهای جدید در جلسه شورای اداری استان اردبیل مورد بررسی نهایی قرار گرفته و اعلام خواهد شد.
رئیس جمهور یادآور شد: افتتاح ترمینال شماره یک فرودگاه اردبیل و دو کارخانه بزرگ کامیون سازی و خط جدید تولید لاستیکهای سنگین آرتاویل تایر از جمله مهمترین افتتاحهایی خواهد بود که در جریان این سفر خواهیم داشت.
روحانی ادامه داد: ارزش دو کارخانه کامیون سازی مشگینشهر و خط تولید آرتاویل تایر بیش از دو هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان برآورد شده است.
وی از پیگیری مصوبات سفر قبلی به استان نیز خبر داد و یادآور شد: در جریان سفر به اردبیل طرحهای مختلفی در حوزه سد، کانالهای آبیاری و کارخانههای صنعتی مورد بهره برداری قرار خواهد گرفت.