خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 11 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پیکر آیت‌الله سید حسن مهاجر در اصفهان تشییع می‌شود

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 11 دی 1398 - 09:09
آیت‌الله سید حسن مهاجر شب گذشته دارفانی را وداع گفت و صبح امروز مراسم تشییع این عالم ربانی در اصفهان برگزار می‌شود.
اصفهان،مسجد،قبا،عالم،مهاجر،مراسم،علميه،سيد،حوزه،برگزار،حضور، ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، آیت‌الله سید حسن مهاجر استاد برجسته حوزه علمیه اصفهان و مبلغ دین شامگاه سه‌شنبه پس از طی یک دوره بیماری و بستری در بیمارستان در سن 90 سالگی دعوت حق را لبیک گفت.
آیت‌الله سید حسن مهاجر متولد سال 1308 در روستای محسن‌آباد برخوار اصفهان است که از 7 سالگی مقدمات علوم حوزوی را نزد پدر خود فراگرفته و در سنین نوجوانی وارد حوزه علمیه اصفهان شد.
وی که از محضر اساتیدی همچون آیت‌الله خادمی، آیت‌الله طیب، آیت‌الله صدر کوپایی و آیت‌الله شیرازی کسب فیض کرده پس از مهاجرت به قم و تحصیل در کلاس آیات عظام امام خمینی(ره)، مرعشی نجفی، بروجردی، کوه کمره‌ای و گلپایگانی به درجات عالی علمی نائل شده است.
آیت‌الله مهاجر در سال 1331 موفق به اخذ مدرک لیسانس الهیات از دانشگاه تهران شده و از ویژگی‌های این عالم برجسته می‌توان به اهتمام به امر تبلیغ اشاره کرد.
در تابستان 1358 به درخواست مرحوم محسنی موسس مسجد قبا و با معرفی آیت‌الله خادمی و مردم منطقه، این عالم بزرگ به عنوان امام جماعت مسجد قبا انتخاب و مشغول کار تبلیغی در همه عرصه‌ها شد.
تربیت طلاب جوان و ترویج معارف قرآنی از جمله فعالیت‌های ایشان در مسجد قبا بوده، تا حدی که این مسجد با حضور او به یکی از فعال‌ترین و تاثیرگذارترین مساجد شهر اصفهان بدل شده است.
مراسم بزرگداشت ایشان با حضور آیت‌الله سید ابوالحسن مهدوی، 24 مهرماه 96 بعد از نماز مغرب و عشا در مسجد قبا اصفهان برگزار شد و در این مراسم از کتاب «پیشوا» به پاس 70 سال فعالیت تبلیغی این عالم نیز رونمایی شد.
مراسم تشییع این عالم جلیل‌القدر و ربانی روز چهارشنبه مورخ 11 دی‌ماه ساعت 10 صبح با حضور فضلا، روحانیون و اساتید حوزه علمیه اصفهان از ابتدای خیابان شیخ طوسی غربی(24متری) به سمت مسجد قبا منبر و محراب همیشگی این عالم فاضل برگزار و در همان مکان به خاک سپرده می‌شود.
از ساعت 9 صبح در مدرسه صدر بازار مراسم اقامه نماز بر پیکر آیت‌الله مهاجر توسط مرجع جهان تشیع، آیت‌الله مظاهری برگزار می‌شود.
انتهای پیام/168/ح