سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هزینه درمان ۱۰ هزار زوج نابارور را پرداخت کردیم

ایسنا | سیاسی | سه شنبه، 10 دی 1398 - 23:11
رییس ستاد اجرایی فرمان امام گفت: تاکنون ۱۰ هزار زوج نابارور در مناطق محروم را شناسایی و هزینه درمان آنها را تقبل کردیم که با این طرح تا امروز ۳۵۰ کودک به دنیا آمده‌اند.
فرمان،محروم،ستاد،اجرايي،مناطق

رییس ستاد اجرایی فرمان امام گفت: تاکنون ۱۰ هزار زوج نابارور در مناطق محروم را شناسایی و هزینه درمان آنها را تقبل کردیم که با این طرح تا امروز ۳۵۰ کودک به دنیا آمده‌اند.
به گزارش ایسنا، محمد مخبر در دومین روز سفر خود به خوزستان با حضور در «آیین شکرانه» اهدای دوازده‌هزارمین جهیزیه ستاد اجرایی فرمان امام در سراسر کشور که در منطقه سیل‌زده «کوت عبدالله» برگزار شد، گفت: به همت بنیاد احسان تا امروز دوازده‌هزار بسته کامل جهیزیه به زوجین مناطق محروم سراسر کشور اهدا کردیم.
وی افزود: ظرف ۳سال گذشته ۳۰ هزار مسکن برای محرومین ساختیم و ساخت ۵۰ هزار مسکن دیگر هم در دستور کار ماست.
مخبر اظهار کرد: ستاد اجرایی فرمان امام ۱۰ هزار زوج نابارور در مناطق محروم را شناسایی و هزینه درمان آنها را تقبل کرده که با این طرح تا امروز ۳۵۰ کودک به دنیا آمده‌اند.
انتهای پیام