خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 26 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

صدور۶ مجوز مجموعه‌داری و موزه خصوصی از ابتدای سال ۹۸ در استان

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 10 دی 1398 - 13:00
تبریز- مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان شرقی از صدور ۶ مجوز مجموعه‌داری و موزه خصوصی از ابتدای سال ۹۸ در استان، خبر داد.
موزه،پروانه،فعاليت،مجوز،خصوصي،مجموعه،آبدار،صادرشده،تبريز

به گزارش خبرنگار مهر، مرتضی آبدار ظهر امروز سه شنبه ضمن اعلام این خبر، گفت: «آذربایجان به‌ویژه تبریز، از ظرفیت بسیار خوبی در حوزه مجموعه‌ها و موزه‌های خصوصی برخوردار است و استفاده از این ظرفیت موجب توسعه و معرفی هرچه بیشتر این مجموعه‌ها شده است.»
آبدار با اشاره به اینکه مجموعه‌داران بدون قصد تجارت میراث گران‌بهای نیاکان برای آیندگان گردآوری و نگهداری می‌کنند، ادامه داد: «از این رو جهت ارتقا جایگاه و ارزش اشیای فاخر مجموعه‌داران استان باهدف معرفی به عموم، تلاش بسیار زیادی در مجموعه اداره کل به‌ویژه امور موزه‌های استان صورت گرفته است.»
او بابیان اینکه از ابتدای سال ۹۸، ۶ مجوز فعالیت رسمی صادر و یک مجوز تمدیدشده است، افزود: «در این بازه زمانی ۴ پروانه مجموعه‌داری، ۲ پروانه فعالیت موزه صادر و پروانه فعالیت موزه خودروهای کلاسیک تبریز تمدیدشده است‌.»
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اضافه کرد: «مجوزهای صادرشده برای مجموعه‌داری مربوط به "مجموعه رادیو و سماور قدیمی، آقای حسین احمد پور"، "مجموعه ابداعات صنعتی، آقای اکبر غفرانی" و "مجموعه مشاغل و حرف تبریز، آقای علی‌اصغر سرابی" است.»
او در ادامه به مجوز فعالیت موزه‌های خصوصی صادرشده نیز اشاره کرد و گفت: «این پروانه‌ها برای مجموعه‌های "چاپ، نشر، تعلیم و تربیت، آقای رشید کفیلی" و "کبریت ممتاز، آقای فرخ رحیم زاده" صادرشده است.»
آبدار در خاتمه به نحوه صدور پروانه فعالیت مجموعه‌داری و موزه خصوصی اشاره کرد و گفت: «پس از ارائه فهرست اموال منقول فرهنگی، تاریخی برای پروانه مجموعه‌داری و ارائه طرح محتوایی و رعایت الزامات موزه برای متقاضیان تأسیس موزه خصوصی، مراحل اخذ مجوز موزه توسط اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان شرقی بررسی و پیگیری می‌شود.»