خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

گلایه‌مندی شهروندان منطقه باغ آذری به دلیل حضور معتادان

فارس | اجتماعی و حوادث | سه شنبه، 10 دی 1398 - 09:54
عضو شورایاری منطقه 16 به گلایه‌مندی اهالی منطقه باغ آذری از حضور معتادان بی‌خانمان و اراذل و اوباش اشاره کرد.
منطقه،16،شوراياري،عضو،تهران،اراذل،اوباش،محله،شوراي

عضو شورایاری منطقه 16 به گلایه‌مندی اهالی منطقه باغ آذری از حضور معتادان بی‌خانمان و اراذل و اوباش اشاره کرد.
به گزارش خبرنگار شهری خبرگزاری فارس،‌ یکصد و هشتاد و ششمین شورای شهر تهران صبح امروز با سخنرانی یکی از شورایاران منطقه 16 و محله باغ آذری آغاز شد.
قوچانی عضو شورایاری منطقه 16 در صحن شورای شهر اظهار داشت: مردم تهران اکثریت آنها به لیست امید رأی دادند تا شعار مردم‌سالاری تحقق یابد و با تقویت شورایان می‌توان به موضوع مردم‌سالاری رنگ تازه داد ولی متأسفانه برخی از این مسأله خودداری کرده و خط بطلان بر مردم‌سالاری واقعی کشیدند.
وی با بیان اینکه مشکل ما دغدغه 350 محله تهران و 3 هزار عضو شورایاری است گفت:‌منطقه 16 جزو محروم‌ترین مناطق تهران محسوب می‌شود د رحالی که پتانسیل‌های اقتصادی، گردشگری و ورزشی زیادی در آن وجود دارد.
3 هزار واحد تجاری منطقه می‌تواند درآمد پایدار شهری ایجاد کند و رونق اقتصادی را به همراه داشته باشد، ولی متأسفانه این مسأله مورد توجه قرار نگرفته است.
عضو شورایاری منطقه 16 بیان داشت: ما چشم بینای شورای شهر و در خدمت مردم هستیم، مشکلات محله ما بسیار زیاد است.
حضور معتادان و بی‌خانمانان همچنین اراذل و اوباش بزرگترین دغدغه‌های شهروندان در منطقه 16 محسوب می‌شود.
وی بیان داشت: مطقه 16 به ویژه هنگام شب به دلیل اراذل و اوباش ناامن بوده و انواع جرائم ممکن است در آن بروز یابد که باید برنامه‌های ملی و محلی جهت پیشگیری از اعتیاد انجام گیرد.
وی به توسعه و ایجاد گرمخانه در منطقه 16 اشاره کرد و گفت: ضعف زیرساخت‌های حمل و نقل از جمله اتوبوس و مترو از دیگر مشکلات مهم این منطقه است که باید جهت رفع آن اقدام شود.
انتهای پیام/