خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 25 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افزایش ۱۵ درصدی حقوق کارمندان سنخیتی با میزان تورم ندارد

مهر | سیاسی | سه شنبه، 10 دی 1398 - 09:30
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: یکی از ایرادات اساسی بودجه سال آینده آن است که میزان افزایش حقوق و دستمزد کارکنان ۱۵ درصد در نظر گرفته شده که با نرخ تورم فعلی کشور هیچ گونه سنخیتی ندارد.
بودجه،كشور،لايحه،اصلاح،مجلس،ساختار،تومان

رسول خضری در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن انتقاد از عدم ارائه لایحه اصلاح ساختار بودجه به مجلس، اظهار داشت: مقام معظم رهبری در ابتدای سال تأکید کردند که قانون بودجه باید اصلاح شود اما متأسفانه دولت و سازمان برنامه و بودجه این لایحه را تدوین نکردند و بر این اساس قانون بودجه اصلاح نشد.
وی افزود: این مسئله نشان می دهد که اراده ای برای تغییر قانون غلط بودجه در کشور از سوی دولت وجود ندارد.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه باید بودجه کشور مبتنی بر عملکرد باشد اما بودجه سال ۹۹ عملیاتی نیست، تصریح کرد: بودجه عملیاتی به این معناست که باید ابتدا قیمت تمام شده خدمات دستگاه‌ها برآورد شود و سپس به آنان بودجه تخصیص داده شود اما عمدتا این گونه نیست.
خضری تاکید کرد: به دلیل آنکه عملکرد دستگاه ها برآورد نمی شود، به طرحی که صد میلیون تومان اعتبار می خواهد، دو میلیون تومان داده می شود و در مقابل طرحی که با کمتر از ۱۰ میلیون تومان انجام می شود، اعتبار زیادی می گیرد.
وی بیان کرد: اگر دولت لایحه اصلاح ساختار بودجه را به مجلس ارائه می کرد، دست ما برای تغییر و تحول اساسی در ساختار بودجه کشور باز بود.
این نماینده مجلس با انتقاد از لایحه بودجه ۹۹، گفت: یکی از ایرادات اساسی بودجه سال آینده آن است که میزان افزایش حقوق و دستمزد کارکنان ۱۵ درصد در نظر گرفته شده است که با تورم ۴۰ تا ۶۰ درصدی فعلی کشور هیچ گونه سنخیتی ندارد و باید میزان رشد حقوق و دستمزد کارمندان هم تراز با تورم کشور باشد.